| al9264 a întrebat:

Imi faceam parul cu carare mai demult, acum il dau oarecum pe spate. De o vreme, am observat ca mai in fata (spre frunte), unde aveam cararea, e acum un loc gol, un blank asa, care nu se vede prea evident, dar ma deranjeaza. Cum sa imi creasca parul din nou in locul ala? O crema, ceva?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ulei de ricin sau fiole pentru caderea parului de la revalid, mi se pare ca poti sa le cumperi si la bucata din farmacie dar poti sa incerci cu ricinul ca este mai ieftin.^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am și eu un șanț d-ăsta de vreo 4 ani.
Nu merge cu nimic. Și din cauza lui nici bretonul nu-mi stă până nu-l fac din perie și foehn.
Acceptă-l așa cum e sau încearcă să-l acoperi.

| Shimonakatokka a răspuns:

160 lei, fiole de la Vichy dercos cu aminexil. Stiu, sunt groaznic de scumpe, dar spre deosebire de Minoxidil 5% (care pica parul inapoi daca nu mai aplici), este mult mai bun.

ps: asta e tratament pentru chelire... dar (zic eu) daca aplici ceva puternic de la inceput, e bine happy Adica nu e un antibiotic sau ceva intern sa poata sa te afecteze.

Intr-adevar, uleiul de ricin este o alternativa ff ieftina. Dar uite ca de exemplu nu a avut efect la mine happy

ai grija mare de par! de multe ori incepe sa cada si nu-ti dai seama, dar dintr-o data ai parul rar.

| kirida a răspuns:

Ulei de ricin. Pe net am vazut ca sunt tipe care folosesc fard maro in zona aia ca a nu se vada asa tare.