| ElenaMaria1 a întrebat:

Imi intind parul destul de des si imi este ars. m-am si tuns dar nu pot fara placa si iar mi s-a ars. Ce sa folosesc pentru a-mi proteja parul? cat ar costa si de unde sa cumpar? Pls helppp ^.^

Răspuns Câştigător
| cokocosmy a răspuns:

Http://www.syoss.ro/uploads/tx_templavoila/prod_sty_heat_ro.gif

au produse excelente te asigur;)

* Protecţie perfectă impotriva căldurii în timpul folosirii uscătorului sau a plăcii de indreptat părul
* Conţine ingrediente care protejează parul la temperature de 200°C
* Pentru rezultate optime, folosiţi sprazurile fixative SYOSS, sau definiţi câteva şuviţe cu ajutorul gelului de păr sau Cremei Fibră pentru definire

SYOSS HEAT PROTECT, produs premium de hairstyling pentru un păr protejat perfect impotriva căldurii făcându-l mătăsos şi strălucitor.

PRODUSE DE COAFAT PROFESIONALE. ACCESIBILE.

SYOSS Heat Protect si poate fi folosit si pe par lins deci inainte de al intinde cu placa gasesti in supermarketuri de la 10 - 16 lei intre nu stiu sigur pretul exact succes

3 răspunsuri:
| iulia_9095 a răspuns:

Eu folosesc un ulei,il aplic pe par inainte de a mi-l indrepta, e de la kalos -crystal fluid, mie nu mie se arde parulbig grin

| AnNuTzZikKaA a răspuns:

^_^ pai cam asa placa nu face decat sati arda parul ...fofoseste-o odata la 4 5 zile acest sfat sper sa te ajute daca vreai imi poti trimite ce alte intrabari vrei

| teo_1171 a răspuns:

Incearca sa nu mai fi dependenta de intinzator si lasati parul asa cum este.