| NowForYou000 a întrebat:

Imi intindeam parul aproape zilnic, il vopseam cu 2 cutii se vopsea si il uscam si cu feonul. Nu mi-am dat seama ca se va transforma in halul asta. Acum il am ars, uscat, imi cade mult. Am inteles ca singura solutie e sa il tai. Numai ca nu vreau sa merg la frizer/coafor. Vreau sa mi-l tai singura acasă. M-am uitat la cateva tutoriale pe Youtube. Credeti ca il pot strica de tot? Daca fac in urmatorul fel : il impart in 2, iau cateva par si il prind cu o ață (il prind doar de la varfuri, un pic mai sus, pana unde este ars) si apoi il tai. Ar merge? Si daca il tai, parul se va regenera? Va mai fi uscat sau va mai cadea?

Răspuns Câştigător
| Alicezzz a răspuns:

Draga mea, te complici si o sa iti para råu, nu ai experienta si apoi vei plange ca va tr sa te tunzi scurt, scurt. Asa ca mergi la coafor spui problema si ceri sa iti taie varfurile care sunt degradate exista tratamente de regenerare cu argan, cu keratina etc.
Bafta

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la frizer sau ia masina de ras si tunde-te 0. Nu ai ce sa-i faci. Slabe sanse sa arati decent daca incerci sa il tai acasa.

| dragodana a răspuns:

Salut! O sa ti-l strici.Hair-stylistul poate vedea si la spate, tu nu. Daca incerci tu e posibil sa te alegi cu o tunsoare in scari si, ca sa repari, tot la salon ajungi.Asa ca nu te complica.

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Eu zic ca daca iti pare rau de par, sa incerci sa il rezolvi fara taiere. Mi se pare cea mai urata si fraierica metoda... Pentru ca e parul tau si merita mai mult decat sa tai ce e prost! Cand iti e rau, iei pastila. Nu te omori, corect?

Eu folosesc Masca Keratina de la Kallos ( 1000ml borcan ) si ulei de ricin ( 8 ron farmacii naturiste ). M am decolorat de 2 ori intr o zi, si vopsit cu 2 cutii de blond platinat adica gri! Imi cadea parul pe bucati...mi-a picat tin minte dupa spalare si vopsire toatr in aceeasi zi, 3 perii de par blond...Iar acum mi-a si crescut de la ulei si arata foarte sanatos. iar toate rezultatele astea bune, dupa prima saptamana! Meriti mai mult decat un tuns! Te pup

| elena97890 a răspuns:

Du.te la coafor sa.ti faca o tunsoare frumoasa, nu te complica asa vei ajunge sa il faci zero din disperare ca nu ti.a iesit cum trebuie!