anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi plac foarte mult bluzele elegante, cu guler mare din dantela, ceva ce as putea purta la ocazii mai deosebite (am 14 ani)... unde le-as putea gasi de cumparat si la ce s-ar asorta cel mai bine?

Răspuns Câştigător
| fashionfreak a răspuns:

Poti incerca magazinele vintage online, dar trebuie sa fii cu ochii pe ele pentru ca bluzele in stare buna si frumoase se dau destul de repede. Poti purta o astfel de bluza cu jeansi skinny si ghetute frumoase si simple (negre sau gri, fara aplicatii). Oricum, cand vine vorba de haine deosebite purtate in situatii de zi cu zi, tine minte o regula de aur: pluseaza cu ceva si scade de altundeva (ori arati picioarele ori decolteul, ori porti o bluza deosebita ori o fusta la fel, ori mergi pe accesorii "tipatoare" ori pe haine cu atitudine, dar niciodata toate, deodata). Bafta!

6 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

La berska, debenhams, zara

| TeoIonela a răspuns:

In ce oras stai? in fine... le poti gasi la orice magazin de haine pentru. ca e plina lumea de asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai pentru o bluza cu guler mare ...sa stii ca se asorteaza cu colanti...si cu blugi stramti... dar depinde de ocazie...pentru ce fel de ocazii?

| irina_3790 a răspuns:

Cred ca la Mexton deoarece acolo au haine de genul asta.cu danteluta sau din blugi.Se asorteaza fie la o rochie tot mai eleganta incearca o culoare de genul:mov, lila, roz, sau niste blugi cu talia inaltawinkingSucces

| miky95 a răspuns:

Bluzele acestea in general sunt elegante, dar daca exagerezi cu marimea gulerului bluza ar deveni destul de ridicola.Aceste bluze se asorteaza cu fuste si pantaloni(blugi) de culori inchise sau nuante de bej. Poti cauta genul acesta de bluze il poti gasi pe:retrovintageandnotonly.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In acest sezon bluzele din fibre naturale sunt in top