| cristina93 a întrebat:

Imi plac foarte mult unghiile lungi, nu foarte lungi, si patrate, cam asa : http://images.google.com/......tp?/imgres insa nu pot sa le tin lungi pentru ca sunt foarte fragile, se agata si se rup foarte repede, iar cand reusesc sa le tin putin mai lungi, le fac patrate insa tot nu arata bine. Ce tratament mi-ati recomanda pentru unghii?

Răspuns Câştigător
| bluerose a răspuns:

La Oriflame este un tratament, este ca un lac transparent ce se aplica pe unghii. Este eficient, pe mine m-a ajutat.

5 răspunsuri:
| annda a răspuns:

Incearca cu zeama de lamaie se aplica de 2-3 ori pe zi pe unghii cu ajutorul unei pensule (din aceea care o folosesti la aplicarea lacului de unghii). Este foarte important sa foloseastu doar suc de lamaie proaspat si sa nu te speli pe maini timp de 2-3 ore de la apliacarea pe unghii a tratamentului. big grin

| yuli10 a răspuns:

Ai putea sa ti le faci la un salon, cu tipsuri si cu gel. nu costa mai mult de 80ron. si le intretii o data la 3 saptamana la un pret de 30ron aproximativ.

| ButterFly_8644 a răspuns:

Am inteles ca uleiul de ricin este bun si pentru unghii, pe langa altele big grin

Poti sa il folosesti seara, dupa ce ai sters lacul/oja de pe unghii, aplici uleiul de ricin si le masezi usor timp de o ora.

Eu am inceput, dar nu m`am tinut de tratament happy
Sper ca la tine va da rezultate! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am dorit foarte mult unghii lungi si timp de o saptamana le-am bagat in lamaie, dupa ce am urmat tratamentul asta unghiile mele au fost mult mai curate si lungi