E foarte bine ca incerci sa te diferentiezi intre celelalte colege ale tale iar reactia ei este clara de invidie din asta rezultand ca uniforma ta este foarte draguta in legatura cu ea. stii vb aia.nu mor caii cand vor cainii
N-o baga in seama, si daca chiar si-o cauta cu lumanarea aplicai o mica corectie dar in afara scolii, sa nu fii sanctionata de director/oare
Uniforma? Scoala? Hai bai, tu chiar esti la scoala?
Ai invatat acolo si sa scrii sau ai chiulit in perioada aia?
Eu ii dadeam si 2 palme. Nu esti mai baietoasa daca te certi. Fetele nu's facute, ca sa stea mamai.
In primul rand, treburile de genul asta ma enerveaza la culme. Chiar in momentul asta sunt nervos, pentru. ca si eu am trecut prin ce ai trecut tu. Rezolvarea mea? "Marsh, ma, d'aici, mai bine asa decat cocalari, cum sunteti voi"! Nu am nici o problema, sunt perfect normal, doar ca unii ma vad diferit. Sunt nevoie sa'i trimit la plimbare, cand aud asemenea aberatii.
Poarta'te cu nonsalanta. Aberatiile din partea celorlalti se trateaza cu nonsalanta, cu o banalitate in ton si in cuvinte, incat sa observe, ca pentru. el/ea e singurul/a care se streseaza.
Decat atunci cand, chiar, ai gresit cu ceva, trebuie sa fii sentimentala, speriata, disperata, etc.
Pe scurt: nonsalanta este cheia.
Cu cit colegele, prieteni, apropiati tai sunt mai gelosi pe tine Sau te critica, judeca, condama, Cu atit vezi mai CLAR succesul tau in viata Si diferenta dintre tine si cei din grupul tau social, Fi mandra de tine Fi fericita cind alti sunt gelosi pe tine, Zambestele Dupa care nu le spune nici un cuvint, Intoarcele spatele si pleca. Fii numarul UNU in viata ta.
Parca ai mai avut azi o intrebare de genul?
incearca sa depasesti momentul si sa inveti sa folosesti cu mai multa grija limba romana!
Vad ca se da fundita doar celora care le dau dreptate... daca si eu ti'as fi zis: e invidioasa pe tine, ca tu ai succes, si esti shukara, as fi primit fundita?
Ok, nu ca m'ar interesa sa primesc fundita, doar ma distram citindu'mi raspunsurile, si am dat peste intrebarea ta.
Concluzie: lumea devine dominata din ce in ce mai mult de cocalarisme.
Succes in viata, dar tbh nu prea o sa ai.