Daca este un IPL adevărat și nu de jucărie ar fi trebuit să coste 5000 euro orice mai ieftin nu este de cat o jucărie.
Eu am experiență în reparația lor
Așa că îți pot spune că dai cu gel faci plici plici cu manipulați
Acum depinde de la aparat al aparat detalii unele au și posibilitatea sa reglezi temperatura capului
Altele au și posibilitatea sa alegi ce fel de rădăcină de par vrei sa arzi cu el
De multe ori sunt chiar desenate poze pe ecran de exemplu
Alegi lungimea de undă sau distanța la cat să penetreze
Axile enghinal dai mai puțin
Pe trot restul corpului poți să dai o putere mai mare
Atenție să nu îți dai in ochi că ramai oarbă
Sau să nu dai la un client in ochi
Daca vrei să îți trăiască aparatul mai mult timp mamrefer la unul profesional trebuie sa ii pui apa demineralizata
Nu apa distilata pentru că apa distilata conține mult calcar și alte substanțe chimice
Pe când apa demineralizata este mult mai pura
Sau poți să mergi la o farmacie cu laborator propriu sa ceri să îți fabrice special pentru tine apa distilata in laborator și ele o să îți zică că te costa 7 lei litrul și tu trebuie sa le. oferi lor minim 10 lei pe litru că altfel rămân supărate pe tine și nu o să îți neaga afacerea bine că te blestema farmacista care va munci aproape 1 zi întreagă că să îți facă tie 10 litri de apa distilata.
Cu flash-urile chiar daca aparatul îți oferă posibilitatea sa faci chiar și 4 flash-uri unul după altul la foc automat nu face niciodată un flash prea repede așteaptă 6 secunde 10 secunde că acolo în aparat sunt niste condensatori ce trebuie sa se încarce și se uzează zi sursele și diodele și igbt-urilr și lămpile daca tu le stresezi așa la foc automat
Atenție atenție atenție!
De multe ori greșesc cele de pe.la.ssloamele de înfrumusețare ele nu se gândesc că acel manipul se mai și uzează consuma
Și că o dată când.la 7 luni va trebui sa scoată 500 euro pentru alt manipul!
Sau o soluție mai ieftina dar care nu se poate face în toate cazurile exista posibilitatea de schimbare a lămpii respective care este extraordinar de fragila și care se poate rupe chiar în mână montatorului
De exemplu eu într-o zi proasta rup 3 Lampi până când reușesc să montez pe cea de a patra fără să se spargă la montaj
Atenție acel echipament mai conține și câte o pompa care trebuie să aibă un anumit debit pentru că este monitorizată de către un debitmetru
Așa că tu trebuie sa îți iei in calcul când gândești preturile pentru serviciul de epilare și faptul că acel aparat se consuma se uzează de exemplu o pompa costa 800 euro
Nici un aparat IPL nu rezista la infinit cam la 5 ani îl dai la gunoi!
Așa că trebuie sa pui preturile inasa fel în cat să îți permiți să plătești mentenanță service reparatii întreținere costa nu e gratis
Așa că vezi să nu faci și tu că marea majoritate care când se defectează și trebuie să scoată 1000 euro din buzunar spun că nu au și dau faliment închid salonul
De xemplu la cat timp trebuie sa repet tratamentul, etc, scrie alambicat, daca vreti sa-mi explicati.
anonim_4396 întreabă: