Daca ai tenul gras e bine in general sa nu folosesti crema de fata deoarece inrautatesti situatia. Incearca totusi, e una de la Avene pentru ten gras cu imperfectiuni. Nu stiu exact cum ii zice dar du-te la farmacie si intreaba si o sa o stie sigur.
Daca tenul gras are exces de sebum nu inseamna ca este si hidratat. De 3 ori pe zi ma dau cu masti de curatare si dupa ce ma dau cu acestea am mereu tenul foarte uscat.
Masti de 3 ori pe zi?! Da nu e normal deloc, tu ai citit ce scrie pe mastile alea? de maxim 2 ori pe saptaman. Sau hai fie 3-4 daca ai tenul mai problematic, dar cum faci tu e exagerat
Eu folosesc IVAPUR crema matifianta. Este undeva la 60 de lei. Si eu am tenul gras si mai folosesc niste creme pentru acnee si acestea imi usca tenul.
Clinique Mosture Surge Concentre (cea cu pompita). E sub forma de gel, intra repede in ten si hidrateaza ff bine. Nu are alcool sau parfum. E in jur a 150 de lei, o gasesti la sephora si pe mine m-a tinut un an, si am folosit doar crema aia de 2 ori pe zi.
La Roche Posay Effaclar H este o cremă foarte buna pentru un ten gras, e strict pentru hidratare. Eu am cumpărat-o la recomandarea dermatologului si sunt foarte multumita de ea.
DaciaRomania întreabă: