In primul rand vreau sa-ti spun ca si mie mi s-a intamplat la fel cam cu toate fondurile de la Avon si Oriflame. Toate dupa 1-2 ore incepeau sa devina portocalii si fata imi arata oribil. Si stii de ce? Pt ca fondurile acestea oxideaza dupa ce apare sebumul.
Recomandarea mea este fondul de ten de la Catrice HD acela cu pompita.
Eu pana acum foloseam numai de la Rimmel London. Nu vreau sa spun ca nu sunt bune dar nu se compara cu cel de la Catrice.
Acesta in ciuda faptului ca este lichid are o acoperire mare. Nici nu-l simti pe fata, ii da tenului un aspect mat, este pentru toate tipurile de ten. Sa stii ca si eu am tenul foarte deschis si aveam probleme pentru ca nu imi gaseam nuanta perfecta, chiar daca o luam pe cea mai deschisa.
Pentru un finish frumos este recomandat inainte o exfoliere si dupa sa-ti hidratezi tenul. Eu acum folosesc un gel exfoliant de la Bioten, este si ieftin si imi curata tenul.
Fondul de ten poti sa-l cumperi de pe 1001 cosmetice sau Pink Panda si este vreo 34-35 lei. Dar cred ca-l poti gasi si in magazinele Dm.
Sper ca te-am ajutat! :*
Nu gasesti pentru ca nu trebuie sa fie nuanta tenului tau, ci cu un ton mai inchis, altfel ai arata foarte palida. Si eu faceam greseala asta apoi am invatat mai multe despre make-up. Cel mai bun fond te ten pentru cerintele tale ar fi Estee Lauder Double Wear. Poti vedea si review-uri daca dai o cautare pe google. E un pic cam scump dar merita.
Normal ca se strang fondurile pe fata atata timp cat ai probleme cu tenul. Mai bine du-te si trateaza-ti cosurile, ca orice fond sau pudra poate sa aiba si draci in ea ca nu acopera... Tot or sa se vada imperfectiunile adica o sa arati ca o inghetata de vanilie cu alune)))))
Nu inteleg ce este amuzant. De punctele negre se scapa foarte greu.Am fost la salon la o cosmetizare, am ramas cu urme pe fata si dupa 3 zile mi au aparut iar...si cu alte produse din comert nici macar nu dispar. Iar cosuri nu am multe, doar cateva zile pe luna
Si pentru acoperirea cosurilor poti lua si concealerul tot de la Catrice Camouflage Cream. Il aplici inainte de fond de ten pe zonele cu probleme. Si acesta are o acoperire foarte mare si iti garantez ca ti va acoperi foarte bine cosurile si punctele negre.
Incearca fondul de ten de la loreal sau de la rimel sunt cele mai bune si costa doar 30 de lei.
Daca vrei ceva foarte, foarte bun, recomand MAC dar nu poti sa-l folosesti in fiecare zi pentru ca iti incarca tenul si astupa porii. Cosurile le poti ascunde folosind un anticearcan/corector inainte de fondul de ten. Pentru asta recomand Sleek, Catrice. Pentru mine, folosesc fond de ten de tipul drugstore, Rimmel London Match perfection iar pudra este tot de la Rimmel, Stay Matte.
Indicat este sa folosesti produse pentru tipul tau de ten.
In primul rand ai nevoie de un fond de ten matifiant. Chiar daca esti adepta genului de ten glowy, pentru tipul tau de ten ca sa reziste un machiaj peste zi ai nevoie neaparat de un fond matifiant. Pentru asta ai de la Rimmel stay Matte 100 ivory la 30 lei, de la Avon Fond de ten matifiant True Colour Calming Effects la 20 lei sau Maybelline Affinimat culoarea light porcelain la 40 lei. Parerea mea Maybelline e cel mai bun dar acum incearca si tu si vezi ce e mai bun pentru tine.
Am incercat fondul de ten de la Avon si imi face fata portocalie...cea mai deschisa nuanta adica Ivory.
Foarte ciudat. Incerc ca gasesc motive pentru care ar reactiona asa fondul sa-ti faca fata portocalie si nu gasesc. L-ai incercat exact pe acela Calming Effects? Inainte de toate cand vrei sa te machiezi te dai cu o crema, lasi crema sa intre bine in piele apoi fondul de ten. Si aici e urmatoarea scena: pentru a nu avea efectu acela de prajitura peste puncte negre sau cosuri dai cu corector(nu tot cu fond). Si apoi cu fondul de ten dar nu in cantitati mari(mai bine pui putin, ca apoi poti sa ma adaugi in caz de nevoie, decat sa incarci tenul). Iar daca nu si nu e bun cel de la Avon zic sa incerci de la celelalte firme. De gasit o sa gasesti un fond de ten pentru tine dar trebuie sa incerci mai multe, altfel nu ai cum.