| cinevainpanamea a întrebat:

Imi poate spune cineva cate ceva despre agentia de modeling step 1 media?
am facu to prostie, m`au luat din statie de la metrou si am dat 500 de mii degeaba cred eu... mama m`a certat.imi puteti spune cate ceva despre ea? mai intrebati si prieteni, va rog vreau multe detalii, daca e pe bune, serioasa... [fara site`ul lor pentru ca l`am consultat deja]

multumesc

38 răspunsuri:
| alexa_4543 a răspuns:

Scuze
dupa ce *

| bubuanca a răspuns:

Am fost si eu chemata pentru un interviu la step1media.il am maine. emotii cu caruu.acum sa vedem ce`o iesi laughing add myky4ever2002 daca mai aveti detalii

| DekaMari a răspuns:

Lume si pe mine m-a pus benga sa ma inscriu aici acu nu-s sigur daca e teapa da dupa vreo cateva ore m-am dus cu gandu ca ar trebui sa intreb pe la toate firmele cu care au zis ei ca au colaborat pentru ca am fost coordonator la TVR si am cateva date acum astept raspunsu despre aceasta firma Step1Media daca e teapa sau nu va anunt in cel mai scurt timp daca e ceva de eawinking

| elena_8082 a răspuns:

Pe mine m-au chemat azi la un casting pentru un film de epoca, are cineva idee cat se plateste, ca am uitat sa-i intreb cand m-au sunat.

| antiteapa a răspuns:

Oameni buni, nu mai dormiti!
intrebati pe net daca step1media sunt in regula, sunteti normali? pai eu sa fiu patronul step1media care castiga milioane pe zi de pe urma prostiei as sta numai pe tpu.ro si as scrie pe 1000 de conturi pareri pozitive despre step1media!
daca verificati adresa de ip a mesajelor pozitive de aici, aveti mari sanse sa descoperiti ca e de fapt aceeasi;-)!
step1media e o mare teapa, nu au nici macar o firma la intrarea in rahatul lor de spatiu, cum puteti sa le dati bani?

| laura_8188 a răspuns:

Salut!

Faceti o mare prostie sa dati banii, acum cer 60 ron pentru inscriere. Este teapa! Voi nu calculati ca daca ei reusesc sa sa convinga minim 10 persoane (si reusesc!) cat castiga? de ce sa dai banii astia, daca au nevoie ei de tine trebuie sa te plateasca ei pe tine nu invers.
Voi nu judecati? cum adica sa te ia cineva de pe strada si sa iti ceara bani?
Si pe mine m-a luat azi cineva aproape de statia lui 32, si m-a dus la asa zisul sediu al lor, o camera cu cateva scaune, si am stat de vorba cu o tanara, intai iti face prezentarea si la urma cand am auzit de bani, am zis ca intai ma duc sa citesc pe net despre ei si apoi daca vreau revin cu banii. Si nu i-a convenit.

Teapa mare, cred ca ar trebui raportati la OPC.

| Tutu_Alexandru_1992 a răspuns:

Frate si eu am fost la step1 media si am facut sedinte foto castin mult si alte si am primit 6 milioane pe luna