| IleftmyheartinTokyo a întrebat:

Imi puteti da cateva informatii despre Alcris Models Bucuresti?:*

57 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haideti sa va zic cateva vorbe! In primul rand, o agentie adevarata, la un casting nu ar cere bani pentru inscriere happy Bun, ai fost la casting, ti-au explicat cateva lucruri, ti-au facut niste poze pentru portofoliu si intr-un timp foarte scurt te vei gasi pe site-ul lor. Apoi astepti sa fii chemata, programata pentru diferite reprezentari! Eu chiar nu inteleg de ce majoritatea agentiilor cer bani de la persoanele care se duc sa-si incerce norocul... E de necrezut! Hotie mai mare ca in Romania nu am vazut nicaieri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa felul cum angajatele acestei firme vorbesc si scriu iti dai seama ce fel de oameni sunt.Nu stiu sa scrie nici macar cat un copil de clasa a 2-a, nu mai vorbesc de semnele de punctuatie care le sunt total straine. "Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 3 reguli minimale:

- o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie" laughing mda...cum sa nu, priviti cu ce litera incepe doamna/domnisoara dupa ce pune punct " nu obligam pe nimeni.inca din mail specificam asta si la interviu.si oricum reclame nu sunt in fiecare zi si in plus...", "foarte multi oamnei", "interesativa" (cuvintele uneia din angajatele firmei) si mie imi spune ca nu poate posta mesajul meu pentru ca i-am cauzat migrene robotelului cu punctele mele de suspensie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oameni buni casele de productie va primesc la castinguri si fara a fi inscrisi la vreo agentie tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aflati adresele lor si sa mergeti la ei la sediu, completati o fisa si intrati in baza lor de date. Asadar nu va mai pierdeti timpul cu agentii care pe langa faptul ca va cer taxe de inscriere mai cer si comisioane in urma activitatilor. Cat despre Alcris... modul lor de abordare este total lipsit de profesionalism. Va pup!

| kissulescu a răspuns:

Ca sa vorbim acum pe bune, e normal sa nu te ia nimeni cand nu ai skill de model, si vrei sa faci modeling doar la noroc sa vezi daca te alege, si sa nu uitam ca o persoana nemultumita zice la 10 persoane ca x e "praf" dar o persoana multumita nu apuca sa zica la a 2-a persoana, cei care comentati ca nu e serioasa sau nu stiu ce este foarte probabil pentru ca nu aveti ce face acasa si comentati ca sa nu va plictisiti, nu stiu cati dintre voi au mai intrat in contact cu o alta agentie, cei care nu au intrat probabil ca vor lauda AlCris Models dupa ce dau de o alta agentie. Cei care au luat castiguri si reclame sunt acolo nu aici pe net sa laude AlCris Models!

| mihaislash a răspuns:

Mah de ce vorbiti ca niste nefericiti.eu cu prietena mea n-am inscris. a 2-a zi am avut casting si am fost ales. daca voi sunteti intr-o ureche si nu stiti sa legati 2 vorbe.cum sa va trimita la emisiuni.chiar asa fake cum sunt ele.si in legatura cu banii.vezi ca mi-am primit dupa 20 de min de filmari partea mea.aia 50 de ron de care disperati voi atat poze le-am primit, nu am vazut nici o grasa pe nume cris si o tipa destul de buna pe nume andreea.asa ca dragii mei va rog nu mai aberati daca nu cunoasteti.cine are nelamuriri mihaislash e id ul meu LUME REA SI INVIDIOASA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost si eu la agentie si intr-adevar nu am vazut nici o doamna grasa, tipa care mi-a luat interviul arata bine, mi s-au oferit 2 adrese pentru casting unde pot lua rolul principal sau secundar.O sa revin cu alt comentariu dupa ce o sa ma duc la casting.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cum sa nu am fost astazi si m-am inscris si la 2 ore dupa ce am parasit locatia am fost sunat daca doresc participarea intr-o emisiune regizata maine ma duc intra colo sa vad ce emisiune regizata si despre ce este vb mai exact si nu este vb de cum arati ci de cite perle ati ies pe gurita si nu pe fundulet de fat noi romini de obicei mai ne kaka si in drum ca sa avem de ce ne inpiedica si referitor la tipa care uni zice ca este grasa alti ca este gravida eu am vazut-o insarcina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua! Sunt si eu una dintre persoanele ce se numara printre inregimentatii Alcris. Daca vreti cu adevarat sa stiti realitatea,v-o spun eu! Da, in ziua cind m-am inscris la ei, am si latit o taxa de 50 ron dar am si primit 3 adrese ace unor case de productie, ca sa merg la casting.La 3-4 zile dupa casting, am primit rol secundar la Canal D, la Ernest.Acum 2 saptamini,am terminat de filmat pentru National tv,rol principal, emisiunea, se da in martie.De platit, am fost(chiar f. bine)la terminarea filmarilor.Acum,de cite ori e nevoie si este un casting ce cred eu ca mi se potriveste, ma duc.Dar...am vazut si ceva ce nu mi-a placut.Se spune ca, daca ai aparut de curind in rol principal sau secundar, 2-3 luni, aAlcris, va incerca sa-ti gaseasca altceva de facut pina iti mai uita lumea fata.Cel putin asa mi s-a spus.Dar...ca ne intoarcem la dar,azi, ca sa vad, ca cineva care a aparut acum 15-18 zile la tv,in rol principal, azi, e deja in filmari pentru o emisiune ce se va difuza in 2-3 saptamini.Si atunci,ma intreb,asa cum cred ca se intreaba oricine, cerioabele de asteptare sunt mai lungi sau mai scurte in functie de ce? De om? De femeie? Sau, care e acest factor? Asta, ca macar sa nu ma chinuie nesomnul, neavind raspuns la intrebare.Deci,sintetizat! De trimis la casting, va trimit.De platit, va platesc.De serios, sunt.Acum ramine sa vedeti daca va inscrieti intre favoriti(ca sa va aleaga mai des),sau nu. Aaaaaaaaaaaa, Cristina, chiar e gravida.Naste pe la jumatatea lui martie.Bafta va doresc si la cit mai multe aparitii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat un dialog cu cei de la al cris, dar n-am avut noroc.
am dat de aceeeasi nf ...andreea,care,mai mult sau mai putin pe fata,mi-a zis ca nu-im-i treaba mea ce fac ei si cum aleg,si,daca imi convine,bine,daca, nu, stresez cam mult.si asta pe banii mei.
asa ca...mai bine lasti agentia asta, ca-i pe deschidere de picioare si nu-i platita destul.

| NuAmDeCe a răspuns:

Am fost cu un amic la sediul lor. Din pacate sau din fericire nu aveam portofelul la mine (ca de...nici nu ma asteptam ca va trebui sa dau bani). Tipa de acolo mi-a zis ca a doua zi urma sa fie un videoclip la nu stiu ce formatie si ca pot participa (urma sa-mi iau 30 ron pentru asta) si sa mai las acum 20 ca sa acopar taxa de 50 ron si pe urma sa "merg pe profit". Adica din prima zi, teoretic, aveam de munca tongue pana la urma am refuzat politicos folosind clasica scuza "ma mai gandesc si revin". pe de alta parte am fost promoter o saptamana pentru Everest Models unde daca treceai de casting si vroiau sa te ia trebuia sa faci contract cu ei pe 2 ani si sa decartezi 3600RON. deci 50 nu e capat de tara (zic si eu) teapa la alcris nu as crede. majoritatea profitului logic si-l iau din comisioane la ce primesti tu de la prezentari si alte nebunii. faza cu 50 ron mi se pare doar asa, ca sa primesca pe oricine, chiar si pe aia care se vede pe fata lor ca nu au nici o sansa sa fie chemati undeva si sa isi traga un ban de pe carca lor. daca te crezi in stare totusi eu zic sa incerci. Oricum sunt si alte agentii "Twist media" "Ring media" care nu iti cer bani. eu prin twist am fost ales sa fac figuratie speciala in "Regina" (din pacate cam atat, dar e bine si asatongue) bafta tuturor!

| NuAmDeCe a răspuns:

Referitor la taxa despre care vorbeste toata lumea... cam asta e raspunsul pe care l-am primit de la o alta agentie: "Timp de 5 ani Twist Media a realizat fotografii de casting gratuit pentru toate persoanele inregistrate in baza de date;
In ultimul timp, datorita calitatii crescute a fotografiilor de casting, din ce in ce mai multe persoane se prezentau la sediul nostru doar pentru a obtine aceste fotografii - neavand catusi de putin interes fata de proiectele noastre...
Introducand taxa de 50 RON (taxa ce asigura actualizarea gratuita a fotografiilor timp de 1 an de la achitarea acesteia) ne asiguram ca lucram cu persoane catusi de putin interesate...

Ceea ce s-a vrut la inceput un experiment, s-a dovedit a fi o foarte buna metoda de identificare a persoanelor cu care merita sa lucram - rata de refuzuri/absente de la filmari din partea acestora fiind extrem de mica"

| Bubix_9371 a răspuns:

Hey! M-am inscris si eu la acesta agentie! Mi-au trimis mail care era plin de greseli si care m-a pus pe ganduri. Nu am mai participat la casting si nici nu-mi mai doresc dupa ce am citit opiniile voastre. Cred ca cele care au postat in favoarea agentiei, sunt din interior! O zi buna! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De curand am trimis si eu un ceva la faimoasa agentie si la o alta agentie: nu dau nume. Cea de-a doua agentie a dat dovada de profesionalism, m-au sunat, mi-au trimis si un mail cu adresa completa si plus o poza cu locatia exacta, in schimb cei de la AlCris Models mi-au dat un mesaj banal in care ma invitau maine la un interviu. Acum citind parerile voastre, sunt putin in dubii, m-ai ales ca am incercat sa intru pe site-ul lor si culmea: pentru o agentie "care se respecta" nu merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De curand am trimis si eu un ceva la faimoasa agentie si la inca o agentie. Cea de-a doua agentie a dat dovada de profesionalism, m-au sunat, mi-am trimis mail cu datele exacte dar si o fotografie cu locatie exacta, in schimb cei de la Alcris Models, mi-au trimis un mail banal in care ma invitau la interviu maine. Acum citind parerile voastre, dar si vazand ca site-ul lor nu merge am intrat un pic la banuieli; plus ca nici nu mi-au spus nimic de nici o taxa.Acum intrebarea cea mare este: ma voi duce maine la interviu?thinking

| Georgiana_7994 a răspuns:

NU VA INSCRIETI sunt si eu inscrisa sa aceasta agentie de 2 lei si pe langa faptul ca am fost chemata la o singura activitate intr-un an de zile(AM PLATIT TAXA 50 ron iar in urma activitatii ar fi trebuit sa primesc 35 ron, deci nici macar taxa nu mi-o scoteam) nici pana in ziua de azi nu mi-am primit banii ma tot amana ma tot amana. Cei care vb frumos despre aceasta agentie sunt din cadrul ei. NU VA INSCRIETI. cautati alte agentii

| Georgiana_7994 a răspuns:

Si sa zicem ca aratati superb aveti apratii peste apartitii credeti ca va platesc prea bine? din milionul ala care il luati pentru o zi de filmare le mai dati si lor un comision. Ascultati si urmati-mi sfatul daca vreti sa nu va luati o mare teapa. NU VA INSCRIETI. Eu am fost la o emisiune inainte de a ma inscrie la ei dupa ce m-am inscris si am platit taxa la vreo cateva zile m-au sunat sa le aduc comisionul de la emisiunea pe care am filmato inainte de a fi inscrisa la ei. Si am incercat sa la explic ca am filmat in Mai 2010 a aparut emisiunea in Iunie 2010 si m-am inscris la ei prin August 2010 dar nu m-a inteles nimeni

| andreea_3637 a răspuns:

Buna ziua! Sunt Luminita de la agentia Alcris Models si vreau sa raspundem la comentariul din data de 6 iulie 2011 al domnisoarei Georgiana (Baciu).
A fost sunata de noi pentru a a aduce comisionul de la o emisiune unde a filmat, dar nu este vine noastra ci a casei de productie ce ne-a trimis tabelul cu situatia persoanelor trimise de noi si care au si filmat pe DATA DE 5 AUGUST 2010 NU IN LUNA MAI CUM A COMENTAT.De asemeni domnisoara Georgiana s-a inscris la noi in data de 20 oct 2010, nu in August2010. La momentul inscrierii si-a achitat doar pentru ea taxa de inscriere, iar pe prietenul ei Ivan Nicu l-am inscris fara taxa de inscriere.La momentul inscrierii au fost trimisi: ea la un casting si el la 2 castinguri. Cand a mai fost sunata a spus ca ea nu mai merge la castinguri sa piarda timpul de pomana.Anul acesta pe data de 5 aprilie i-am trimis pe amandoi direct la filmare pentru figuratie simpla si au fost platiti amandoi, desi d-nul Ivan nu avea taxa platita.Au fost platiti tarziu pentru ca atunci cand au fost programati sa vina sa isi ridice banii...nu au venit, iar noi nu putem face plati oricand. Mai trebuie adaugat si faptul ca ei au filmat pe 5 aprilie, iar factura are termen scadent 3o de zile.
Promitem celor ce nu vor spune de acum inainte adevarul despre noi ca le vom demonstra cu probe ca au fost propusi, sunati, trimisi si Platiti pentru activitatile noastre.

| lilstar a răspuns:

Si eu mi-am luat o mare teapa si o recunosc. Vad ca este veche intrebarea, cum am ajuns aici? pur si simplu cautat pozele care le-am facut in "studioul" lor. Ce au facut pentru mine? mi-au dat o adresa, "du-te la castingul acesta". Ce sa mai zic, era castingul la mama naibi, nu aveam cum sa ajung acolo. De atunci nimic, dar nimic. Am platit niste bani degeaba, grasa aia e proasta de da in gropi si profita de oameni. Ce sa mai zic ca te iau de pe strada de nu le poti zice nu ca se uita lumea, mai mult trag de tine. Deci mai fetelor eu va sfatuiesc sa nu va duceti la ei, ati da niste bani degeaba si ati astepta probabil tot asa degeaba sa pice o oferta. Cautati o agentie de incredere.

| jeannnn a răspuns:

Mare teapa nu respecta contractele, am contrat semnat si stampilat pentru o filmare si nu mi au achtat suma de plata deci mare teapa daca va duceti

| jeannnn a răspuns (pentru andreea_3637):

Mie cand imi dati banii pentru reclama daone ca nu au trecut 30 de zile au trecut 3 luni, tot ma luati cu vrajeala de pe o zi pe alta, o sa imi fac timp sa vb cu un avocat, si o sa va inchid firma ca nu aveti banii sa imi dati de daune eu daca nu ma prezentam la filmare repede imi cereati 5000 de euro dar voi cat imi dati daca nu imi achitati suna din contract, ma ti gasit de prost nu prea am timp sa mai merg prin tribunale dar o meritati pana la urma

| jeannnn a răspuns:

Cea mai jegoasa firma de cacao cu constract semnat tot nu iti iei banii de la ei poate decat 10 lei dau la amarati mai mult o sa aveti surpriza ca va inchid firma ca nu o sa aveti banii de daune ca am vb cu avocatu si a zis ca dureza ceva la tribunal pana castig in instanta procesu...

| Deiu_Andy_1990 a răspuns:

Am citit comenturile voastre...dar nu e cum ziceti voi.eu am aparut in emisiunea trasnitii, acces direct, si taxa de inscriere mi-am recuperat-o in 2 saptamani...dekt sa te duci la castig-uri (unde pierzi o zi asteptand sa intri si nici nu stii daca te aleg)mai bine te duci unde este sigur k o sa primesti bani: un show pacatos, acces direct, sau figuratie simpla in diverse emisiuni!

| Stefan_Calinescu_1988 a răspuns (pentru jeannnn):

Si eu mi-am luat teapa cu 230. Nu mai raspund la telefon. Din septembrie 2011 pana azi tot nu mi-am luat banii

| AntoniaBlanaru a răspuns:

Doamne fereste, oameni nesanatosi! prezentati-va dragilor la sediu si spuneti-va ofurile, noi nu tepuim pe nimeni! eventual nu v-ati potrivit niciunui casting, in cel mai rau caz!

| ATRLRBordusani a răspuns:

Imi pare rau sa vad atatea comentarii negative, eu m-am inscris de 2 saptamani si am fost la 2 interviuri la case de productii maricele cu sunt "real tv, etc" si deja voi aparea si in doua reclame, este total contrar tot ce se scrie ca este teapa, sau ca nu isi da interesul nimeni, aveti grija e cititi pe internet de oarece acesta va poate deruta foarte mult si va poate face sa nu mai aveti incredee in voi insiva si in cei de langa voi

| Marv_Calancia_1992 a răspuns:

Imi pare rau sa vad atatea comentarii negative pentru ca fetele de la AlCris sunt chiar foarte ok. Imediat ce m-am inscris am fost trimis la doua casting-uri unul era pentru o zi de luni iar celalalt pentru trei zile mai tarziu, m-am dus la cel de luni si in timp ce dadeam o proba chiar foarte profesionista pentru ca se cautau oameni cu talent am primit mesaj sa ma duc la inca un casting pentru ziua de miercuri deci am avut o saptamana plina si acum tine doar de mine daca m-am descurcat bine la casting-uri sau daca ma potrivesc cu vreun rol o sa ma sune daca nu asta e..nu as avea de ce sa invinovatesc agentia pentru ca ei si-au facut treaba m-au trimis m-am dus cu recomandare de la ei totul a fost ok...eu va recomand sa va inscrieti cu incredere chiar se ocupa de voi va trimite la casting-uri, va pozeaza va recomanda pentru reclame nu ca alte agentii care iti cer milioane si dupa iti spun ca mai trebuie sa dai inca nu stiu cate sute de euro... AlCris chiar e o agentie serioasa inscrieti-va cu incredere daca simtiti ca sunteti buni pentru televiziune.

| radioboy a răspuns (pentru anonim_4396):

Cat ai dat pe taxa de inscriere?