| DizzYuzzY a întrebat:

Imi puteti explica si mie cum e treaba cu Avon? adica...cat imi iese mie si ce trebuie sa facbatting eyelashes Va rogkiss

6 răspunsuri:
| annaliana a răspuns:

Trebuie sa dai comenzi si in functie de ele primesti bani.Cu cat e comanda mai mare cu atat banii pe care-i poti obtine sunt mai multi.Ai si bonusuri(unele produse cadou, sau o brosura cu unele produse mai ieftine), dar cu conditia sa ai comenzi cat mai mari.

| avoncosmeticecoordonator a răspuns:

Buna
eu castig f bine din avon sie foarte usor.
da-mi un mail sau suna-ma maine si iti dau toate detaliile + cadou la inscriere suplimentar
0732440744 sau mihaela_roxana. ditu@yahoo.com

| Daniela89 a răspuns:

Si eu am vrut sa ma fac reprezentant Avon.Dar am ales Oriflame pentru ca sunt foarte multe oferte pentru noii inscrisi.In plus nu exista minim de comanda (cum este la Avon), sunt discount-uri mai mari si in plus sunt produse foarte bune.Lasa-mi un mesaj pe privat daca vrei sa-ti povestesc mai multe

| Cupcakeeee a răspuns:

Si eu am fost! E chiar fain :*. Prima data vorbesti cu un rep sau te inscri pe net. Iti va veni primul catalog si de acolo faci comenzi adica le arati prietenilor tai le prezinti produsele, ofertele. In primele 4 campanii ai bonusuri la fiecare in parte. la prima cred ca pana in 170 lei dupa 200 lei si tot asa. primesti tot felul parfumuri de toate.winking. O plasezi pe net, iti vine acasa in 2 zile.si se plateste la posta / check bank / sper ca ai inteles cate ceva!
Si daca ai timp liber. merita! funda; o3

| Cupcakeeee a răspuns:

Fundaa?;]

| buhaha a răspuns:

Buna, eu sunt coordonatoare avon si inscriu reprezentanti.ai discaunt de pana la 40% si in plus ai cadouri in fiecare campanie,este o metoda usoara si simpla de a face bani, de ati face prieteni, si de a avea cat mai multe produse. daca te intereseaza ma poti contacta la buha_andreea86@yahoo.com. astept raspunsul tau si vb