Mergi la farmacie si cumpara-ti o crema cu glicerina si fara miros, daca gasesti,, DECUBAL". daca nu nu conteaza dar sa fie cu glicerina ca ajuta f mult! Funda? pup
Lapte de corp Garnier pentru piele uscata/sensibila, cred ca daca nu au schimbat ambalajul este alb cu rosu. Este foarte buna. Mie intotdeauna imi ieseau bubite cu orice alta crema ma dadeam dar aceasta este superba!
Jhonson (cum so scrie )
Nivea, dove, creme de la avon si mai este una care vine cu un parfum, "aire de sevilla" este splendida, are un miros extrem de frumos, dureaza mult si nusi pierde mirosul, e cea care tio recomand pentru tot corpul, jhonson numai pe picioare pentru ca e prea uleioasa
Cand te epilezi, e o crema "nicefeet" care este foarte cautata
fundita? :*
Cea mai buna crema este : zeama de la o lamaie amestecata cu 2 linguri de miere ( sau zahar in cazul in care nu ai miere), dupa ce amesteci te dai cu ea in zonele iritate (si nu numai) o lasi sa actioneze cam 30 minute si dupa te speli;. este fff buna si pentru ten sa faci asta macar o data pe saptamana. sper ca ti-am fost de ajutor :*:*:*. poate primesc o funda
Orice crema e buna venita... sau se mai gaseste in supermarket creama speciala dupa epilare