| victoas a întrebat:

Imi puteti recomanda o crema, o solutie pentru cosuri nu conteaza pretul doar sa stiu ca isi face efectul cat mai repede (15 ani)! Dau funda

Răspuns Câştigător
| Chrissss a răspuns:

Ia`ti de la farmacia veterinara Mibazon. e 5 lei. iti face efectul repede. eu il folosesc de 3 luni si e foarte bun. ai incredere. Funda?

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!

| chels95 a răspuns:

Vichy normaderm

| notperfect a răspuns:

Comprese cu ceai de muşeţel, un tonic antiseptic, tinctură de propolis pus pe fiecare coş.

Evită să mai pui mâna pe faţă şi seara obligatoriu să te demachezi chiar dacă nu te-ai machiat în timpul zilei, se pune praf, polen, etc. din atmosferă.

Dacă nu cedează mergi şi la un medic dermatolog. Sau daca vrei ceva special pentru cosuri viziteaza site-ul http://www.acneon.ro Succes!;)

| Mksdh a răspuns:

E simplu.la mine a functionat
incepi cu o baie cu muzetel, pentru fara desigur, apoi o crema care inchide porii-eu folosesc de la garnier-lotiune astringenta care inchide porii... apoi dai cu o crema hidratanta-tot de la garnier.asta ZIUA.seara,folosesti skinoren. FUNKTIONEAZA foart bine. dar, asta in timp.si toate funktioneaza daca aplici ce tiam spus, in 1-2 saptamani ai sa vezi ce bine iti va sta cu fata curataaa:X:X

| Mksdh a răspuns:

incepi cu o baie cu muzetel, pentru fara desigur, apoi o crema care inchide porii-eu folosesc de la garnier-lotiune astringenta care inchide porii... apoi dai cu o crema hidratanta-tot de la garnier.asta ZIUA.seara,folosesti skinoren. FUNKTIONEAZA foart bine. dar, asta in timp.si toate funktioneaza daca aplici ce tiam spus, in 1-2 saptamani ai sa vezi ce bine iti va sta cu fata curataaa:X:X

| Mksdh a răspuns:

FUNDITE NU DAI?batting eyelashes

| Cristi_6252 a răspuns:

Http://www.eva.ro/......7049.html. Nu stiu cat e de bun

| andreea000111 a răspuns:

Aknesol este foarte bun si sora mea il folosestesi i-au trecut in o saptamana si nu e scump pana in 50 lei.

| Chrissss a răspuns:

Ia`ti de la farmacia veterinara Mibazon. eu folosesc de 3 luni si e foarte bun. isi face treaba. costa doar 5 lei. Funda?