| oceanoflove a întrebat:

Imi puteti recomanda un fond de ten bun ca cel fe la vichy dar mai ieftin?

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Pe timp de vara ar merge un BB cream si cam atat, parerea mea.

| ioana748 a răspuns:

Golden Rose au produse accesibile si bune.
Pe eMag se pot vedea si recenziile.

| vatadezahar24 a răspuns:

Https://www.helpnet.ro/......pompa-30ml
Produsele de fond de ten de la vichy sunt relativ scumpe, cel mai ieftin găsești la 100 lei.

| newaccountbye a răspuns:

Nu știu ce tip de ten ai, dar astea seamănă cel mai mult :
Maybelline fit me + poreless foundation

L’Oréal Paris True match foundation

Catrice HD Liquid coverage foundation

| oceanoflove explică:

Un alt brand daca se poate ce ayi mai incercat.

| lucianMKSro a răspuns:

Bună,

Pentru a-ți face o recomandare de produs mai concretă, m-ar ajuta dacă mi-ai spune:
1. Ce tip de ten ai (deshidratat, normal, mix, gras)?
2. Ce vârstă ai (pentru a vedea dacă ar trebui să îți recomand un produs cu ingrediente active de reparare/umplere/reducere a vizbilității ridurilor/liniilor fine)?
3. Dacă ai sau nu probleme specifice ale tenului (acnee, cuperoză etc.);
4. Ce grad de acoperire dorești să aibă fondul de ten (mica/sheer, medie, mare/full coverage sau camuflaj)?

Pe baza acestor informații îți pot face o recomandare care să ți se potrivească cât mai bine.

În cazul în care vrei să afli mai multe informații despre cum să alegi un fond de ten care să fie potrivit tipului tău de ten îți recomand să citești articolul acesta: https://makeupshop.ro/......tip-de-ten

Un alt răspuns la întrebarea ta pare să sugereze că ar fi vorba despre Vichy Liftactiv Flexilift.
Dacă arunci o privire pe lista de ingrediente a fondului de ten Liftactiv Flexilift de la Vichy, vei observa că are în formulă un procent mare de alcool (ALCOHOL DENAT. ) care este responsabil pentru deshidratarea și accelerare îmbătrânirii tenului și parfum (PARFUM / FRAGRANCE) care este un cunoscut alergen. Recomandarea mea ar fi să cauți o alternativă mai prietenoasă cu tenul tău.

În ceea ce privește ingredientele unui fond de ten îți recomand să folosești un site de analiză inrediente precum
https://incidecoder.com/ pentru a "înțelege" mai bine formula oricărui produs cosmetic pe care intenționezi să îl achiziționezi pe viitor.
Ca și informație generală, cu cât o substanță se află mai aproape de începutul listei de ingrediente a unui produs cosmetic, cu atât acesta este prezent într-un procentaj mai mare în formulă.

Întrebări similare