Calvin Klein IN2U. E apa de toaleta, dar rezista destul de mult. Nu e wow, dar pentru banii lui face treaba ok.
Buna! Parfumul meu preferat de cativa ani este La vie est belle, de la Lancome.Este putin mai scump dar efectiv o picatura ma tine toata ziua si miroase demential! Ti-l recomand din toata inima!
Https://www.aoro.ro/chopard/wish-eau-de-parfum-pentru-femei/ Am primit foarte multe complimente când am purtat acest parfum. Persista foarte mult. L am cumpărat de pe acest site. Este original poți avea încredere. Funda?
Buna! Iti pot recomanda eu un parfum foarte bun si persistent pe care eu il folosesc de ceva timp si imi place. Calvin Klein
Euphoria se numeste parfumul. L-am achizitionat recent de pe https://kupoane.ro/store/notino/ si sunt foarte multumita. Am avut parte de reduceri dar si de un cod transport gratuit notino.
Pai depinde ft mult ce parfumuri iti plac. Eu nu le suport pe cele dulci. Mi.am comandat de curand i love love de la moschino. E fresh si persista toata ziua.
Ca tot vorbim de parfumuri. Voi le comandati online sau vi le luati din magazine?
Mi le iau din magazin de obicei, mai ales Kendra. Ma gandesc ca acolo parfumurile chiar sunt originale, pe net toata lumea vinde fake-uri.
Eu mi l-am comandat pe www.bravosport.ro si nu eram prea sigura de originalitate dar daca persista toata ziua banuiesc ca sunt originale. Din kendra imi iau fond de ten
Possess este parfumul meu preferat. Are un preț în jur de 140 de lei. Îți recomand să mergi mai întâi să testezi parfumurile, nu prefer comanda.
Da, normal, nu cumpar un parfum fara sa stiu ce miros are. Multumesc de recomandare.
Denisa0333 întreabă: