| username23 a întrebat:

Imi puteti spune cita apa trebuie de baut pe zi si ce rol are ea? Am auzit ca e ine si pentru sanatate si pentru frumusete? E corect? Cine ma lamureste mai bine dau funda! Restu au voturi!

Răspuns Câştigător
| daniella9805 a răspuns:

Pai se spune ca trebuie sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi. aceasta te hidrateaza, te ajuta sa slabesti si am mai auzit si ca iti reduce numarul ridurilor care vor aparea in timp.

4 răspunsuri:
| Autumn_8765 a răspuns:

Apa hidrateaza corpul, daca nu ai bea te`ai deshidrata si in final ai muri. Medicii recomanda 2 L de apa pe zi. Pentru sanatate este indispensabila iar daca ai un corp sanatos de ce nu, poate ajuta si intr-un anumit procent la frumusete.

| SmoKKe19 a răspuns:

E bine sa bei in jur de 2 lintri de apa pe zi.Pentru frumusete nu stiu sigur dar e bine pentru sanatate sa te mentii hidratat/a, mai ales vara happy

| andy_3924 a răspuns:

In medie cam 2L pe zi. Poti bea si mai mult, mai ales cand este cald. Are scop de hidratare ceea ce ajuta pielea sa-si pastreze elasticitatea si aspectul sanatos si mai ajuta la eliminarea toxinelor. Desigur, apa de una singura nu te va ajuta foarte mult daca alimentatia este nepotrivita.

| flower_3416 a răspuns:

Buna,necesarul de apa consumata zilnic este de minim 2 litri apa pe zi...da este adevarat ca e buna pentru sanatatea organismului deoarece ajuta la digestie, absorbtia nutrientilor, circulatie, eliminarea toxinelor. Dupa uni medici este indicat sa consumam pentru fiecare 25 kg un litru de apa/zilnik deoarece asta e echilibrul corect intre necesarul corpului si cantitatea de apa suficienta, apa mai ajuta si la oxigenarea sangelui din organism, ajuta la detoxifiere; si chiar la scaderea in greutate.