Buna.
Eu te-as sfatui sa te duci la un dermatolog pentru a trata corect acneea in functie de tipul ei ( sunt mai multe tipuri de acnee), nu mai fa experimente pe fata ta, pentru ca s-ar putea sa faci mai mult rau, asa am incercat si eu, am incercat si sapunul cu sulf costa 4-5 lei de la plafar sau farmacie, dar mie nu mi-a dat niciun rezultat, am incercat diverse creme dar din nou nu au fost bune, am mai incercat si lotiunii, dar nu au dat niciun rezultat.
Trebuie sa ai o igiena foarta buna ( spalat dimineata si seara pe fata), si un consult la dermatolog.
Eu am fost la dermatolog si mi-a dat sa ma spal dimineata si seara cu sapun de la acne aout, dupa ce ma spal cu sapun dimineata, sa folosesc o crema de la acne aout care sa da doar pe cos, iar seara dupa spalare cu sapun sa aplic o lotiune de la acne aout pe fata, si crema hidratanta de la boderma- sebiu hydra ( ma strangea si ma ustura foarte tare fata dupa spalare) si pastile bio - seleniu + zinc ( 15 zile timp de 3 luni), si se vede rezultatul.
Plus ca trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa si echilibrata.
Folosesc asa ceva de foarte multi ani, dar nu are roade
Poate merge cu sfantul sapun de sulf. Ai incercat?
Ce recomand eu din toata inima e ivatherm akne-syt, face minuni pe cosuri, si baneocin care omoara bacterile care provoaca cosurile. Si musai o crema hidratanta formulata corect adica bioderma sensibio rich sau light, cum preferi tu dar eu as alege rich-ul iarna. Nu-ti recomand cremele de la garnier pentru ca au parfum si nici nu fac bine tenului, adica mai bine investesti in ceva eficient decat in ceva care-ti face rau.
N-am incercat acest sapun
mersi mult pentru recomandari
ai idee si cat e pretul la fiecare?
Heii! Eu folosesc BB cream si e foarte buna( nu e din gama Garniere). Stiu ca este fond de ten, dar nu numai ca tii acopera, dar in cateva zile îți dispar
Am bb cream de la garniere, dar nu am timp ziua sa ma dau cu el, asa ca vreau o crema speciala pentru acnee pe care as putea sa o aplic seara
krkran întreabă: