| Ekkaterinna a întrebat:

Imi rod unghiile. Ce pot sa fac? Chiar as vrea sa-mi las unghiile lungi si nu prea pot.

Răspuns Câştigător
| cornculapte a răspuns:

Este oja aceea de unghii cu gust oribil. Asa n-o sa-ti mai vina sa le rozi, crede-ma. Eu rod pixuri in ora. Cred ca o sa incep sa le dau cu oja de-aia.laughing

21 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

In primul rand asta tine de partea psihica. Probabil traiesti mereu in stres alaturat unor emotii puternice. Incearca sa accepti anumite situatii si sa intelegi ca viata nu poate fi doar o linie dreapta. Incearca sa te pedepsesti singura cand vezi ca vrei sa faci asta. Eu cred ca e o solutie. Dar depinde si cata vointa ai tu.

| Corina a răspuns:

Si baiatul meu are aceeasi problema si am aflat despre un lac de unghii fff amar. Este de la firma Flormar, iar pe cutie scrie Nail Therapy (terapie pentru unghii) si No Bite Pro Growth. Costa doar 7 lei si l-am cumparat de la un stand din Carrefour. Bineinteles ca pe langa aceasta terapie, trebuie sa ai si f multa vointa. Succes!

| Lorelai a răspuns:

Sa stii ca si eu pana acum vreo 9 luni, imi rodeam unghiile. De la stres, de la nervi, uneori din lipsa de ocupatiehee hee Pana la un moment dat cand m-am saturat sa-mi fie rusine cu ughiile mele(aratau f naspa de atata ros). Am zis ca ar fi timpul sa le las sa creasca, sa am si eu unghii frumoase ca alte fete. Le dadeam tot timpul cu lac sau oja, imi ocupam timpul cu diverse activitati, incercam sa nu ma mai gandesc deloc la unghiihee hee Chiar si atunci cand ma mai enervam faceam efortul sa nu ma reped la unghiilaughing Acum am niste unghii lungi si foarte frumoase. Asa ca, cu ambitie si vointa vei reusi si tu.happy Bafta!

| Vizitiul a răspuns:

Se intampla mai frecvent decat ai crede, asa incat nu esti nici pe departe un caz singular. Factorul cel mai important care cauzeaza acest lucru este - ce altceva? - stresul. Uneori, acest obicei isi are radacinile undeva demult, in copilarie. Alteori, se dezvolta in adolescenta sau chiar la maturitate, pe fundalul unor probleme de ordin emotional: un examen dificil si important, de care depinde viitorul tau, stresul de la serviciu, sau chiar problemele familiale. Faptul ca, mai mult sau mai putin constient, iti rozi unghiile, nu reprezinta decat o consecinta directa. Intrebarea este: ce se poate face?

Una dintre cele mai simple solutii ar fi lacul incolor. Bineinteles ca nu se pune problema sa folosesti oja in nuante aprinse. Acest lucru n-ar face altceva decat sa atraga atentia asupra manichiurii tale... sau, ca sa spunem adevarul, asupra lipsei acesteia. Lacul de unghii prezinta un dublu avantaj.
Cel mai important este sa tratezi cauza, si nu efectul. Dar cum nu este intotdeauna usor, ar trebui sa iei lucrurile pe rand. Astfel, intr-un moment de tensiune nervoasa, cand esti inclinata sa-ti rozi unghiile, mananca un fruct. Daca esti fumatoare (desi ar fi de preferat sa nu fii, stii asta, nu?), aprinde-ti o tigara. Sigur ca acestea nu sunt remedii pe termen lung, ci este vorba doar de felul in care poti depasi momentul.
Pana cand? Raspunsul este simplu: pana cand unghiile vor creste atat cat este necesar pentru a depasi buricele degetelor. Daca ajungi in acest stadiu, se poate spune ca ai castigat batalia: mainile tale au un aspect atat de frumos si feminin, incat riscul de a-ti relua obiceiul se reduce la minimum.

| Ekkaterinna explică:

Mai adaug niste detalli... daca sunt in ora ce as putea face? Ca daca rontai ceva ma vede profa.Multumesc mult.

| anyka18 a răspuns:

Inseamna ca ai un tic...adica iti rozi unghiile...si eu la felbig grinsi eu vreau sa scap de aceasta problema sa-mi pot face si eu modele fainebig grin

| imyourdestiny2 a răspuns:

Iatzi gel antibacterian de maini si cand o sa vrei sa le rozi nu o sa mai poti ca nu are gust prea fain! verisoara mea asa a scapat de ticul asta!

| Panda15 a răspuns:

1-trebuie sa te controlez
2 - daca nu poti incearca sa da pe unghii cu ceva picantwinking

| MyLifeIsAmazing a răspuns:

Exista un lac de unghi(foarte discret)care cand iti dai la ceva timp (10-20 secunde) nu mai poti sa-ti atingi unghiile deoarece nu miroase ci are un gurs vai groaznic de rau poate te poate ajuta dar nu stiu cum se numeste stiu doar ca este de la oriflame

| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Inseamna ca esti stresara. Asa faceam si eu blushing dar m-am abitionat si de fiecare data cand eram stresata incercam sa fac altceva happy In caz ca vrei ceva de rontaithee hee Papa niste cipsuri sau niste floricele ceva in loc sa-ti rozi unghiile happy

| tim a răspuns:

Lipeste-ti schoci pe degete, ca michael jackson. si nu le mai poti roade laughing

| CHILIPIR a răspuns:

Incearca sa te dai cu oja pe unghii. Daca o sa-ti placa cum iti sta nu o sa-ti mai rozi unghiile pentru ca asta ar insemna sa-ti distrugi si manichiura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ti le mai roade.in priml rand o sa le strici
cum sa o faci? gandestete ca tu in fiecare zi pui mana pe ceva si sub unghii se pune mizerie iar tu fara sa vrei o iei in gura.
Alta faza ar fii ca unele le inghiti acestea iti pot zgaria corzile.

Gandestete la ce se poate intampla!SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ti le mai roade.in priml rand o sa le strici
cum sa o faci? gandeste-te ca tu in fiecare zi pui mana pe ceva si sub unghii se pune mizerie iar tu fara sa vrei o iei in gura.
Alta faza ar fi ca unele le inghiti acestea iti pot zgaria corzile.

Gandeste-te la ce se poate intampla! SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ti cu ceva care miroase si are gust urat pe varful unghiilor cum ar fi otet si si cand incerci sa tile rozi sa-ti amintesti ca ai pus substanta urat mirositoare.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema si de aceea am intrat pe acest site

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa nu le bagi in seama asa am reusit si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum ca am citit toate aceste raspunsuri mi-am dat seama ca nu e bine si ca pot sa imi stric dinti asa ca de acum in colo o sa am vointa si nu o sa imi mai rod unghiile

| ^__^S.y.m.o.^__^ a răspuns:

Stii ca poti cauta prin magazine o soulutie speciala pentru a te lasa de acest obicei. nu costa prea mult, e incolora, e amara si te asigur ca atunci cand vei simti gustul acela oribil nu te vei mai atinge de unghii! functioneaza! crede-ma!

| RX a răspuns:

Si eu fac la fel...imi rod unghiile de mica si am 13 ani jum si inca mi le rod...sad. Mami a observat uitandu`se un gura mea ca mi s-au ciobit dintii asa ca nu mai continua ca poate o sa patesti la fel ca mine si e o idee buna sa mesteci guma. daca vrei sa vb cu mine uite id meu: vl03roxy

| RX a răspuns:

Si eu fac la fel...imi rod unghiile de mica si am 13 ani jum si inca mi le rod...sad.Mami a observat uitandu`se un gura mea ca mi s-au ciobit dintii asa ca nu mai continua ca poate o sa patesti la fel ca mine si e o idee buna sa mesteci guma.daca vrei sa vb cu mine uite id meu: vl03roxy

Întrebări similare