Buna si eu am avut obiceiul asta urat recunosc, eu am scapat prin foarte foarte mare vointa si cu ajutorul sotului, care radea de mine, oricum am vazut ca ai scris ca nu ai vointa dar trebuie fiindca e un strict necesar(vointa), unghiile sunt oglinda trupului tau, curaj
Lipeste-ti unghii false, iar cand iti vine sa le rozi privindu-le ai sa te opresti.Cauta o pereche nu f lungi da-le cu o oja care te atrage si poate noul aspect al mainii te va face sa nu-ti mai rozi unghiile.
Am avut si eu acest obicei nervos si destul de enervant, atat pentru mine cat si pentru cei din jur. Iti trebuie o vointa de fier. Si mie imi venea greu la inceput dar uite ca am reusit.
Se găsește la farmacie un lac special, îl aplici pe unghi și care ori de câte ori intră în contact cu saliva lasă un gust foarte amar și așa vei reuși să scapi de acest "tic". Oricum se poate si fara alte ajutoare, doar cu vointa. Eu asa am scapat. Succes!
Pai... multumesc tuturor pentru raspunsuri, sper pana la urma sa ma dezobisnuiesc de asta.
tpu_ank - faza cu fratele tau cred ca m-a convins... uhh... si eu mi le rod de mica.
MissD - nu mai tin minte numele tuturor lacurilor, dar erau d-alea care sa-ti protejeze unghia. un gust oribil.
Pe langa lacul acela cu gust amar si multa vointa iti mai pot recomanda ceea ce a facut o colega de-a mea. S-a dus la manchiura si si-a facut unghiile cu gel, sunt f tari si nu ai cum sa le rozi
Alegi tu cea mai buna metoda, mult succes!
Iti poti pune unghii false, nu prea lungi...colega mea are 45 de ani si isi rodea unghiile, pana la carne, poate chiar mai mult si si. a pus unghii false si de 2 luni nu mai are treaba cu rosul unghiilor. poti incerca, sa vezi daca are efect.sau dati. le cu ceva iute
E o problema cu care cred ca majoritatea se confrunta, si rezolvarea ei depinde mult de tine.Eu am rugat-o pe cea mai buna prietena a mea(care si ea avea aceiasi problema insa si-a rezolvat-o cu timpul) sa imi dea asa cate o palmuta peste mana cand incerc sa mi le bag in gura.Si eu mi le rodeam tot din cauza stresului Insa.am avut vointa.Mai poti incerca sa rozi creioane pixuri sau orice altceva in afara de unghii. Aveam tot timpul ciuda pe celelalte fete cum de au unghiile asa frumoase, chiar imi doream unghii false, insa dupa ce sora mea a avut la nunta si am vazut ce efecte au avut dupa scoaterea lor nu mi-am mai dorit asa ceva Incearca sa nu te mai gandesti la ele, ia-ti un creion speial pentru ros pentru ca poate vei realiza ce am relizat si eu: le aveam urate pentru ca mi le rupeam din carne insa ele erau niste unghii cu forma sh frumoase.si acum sunt incantata de ele NU RENUNTA SI NU ITI REPETA CA AI INCERCAT MAI INCEARCA PANA REUSESTI
Da si eu ink imi rod unghiile am 14 ani xD
este un obicei f urat
xD
ma bucur ca nu`s singura care face asta!
eu cand sunt stresata, trista, nervoasa, in fata computerului
xD
mai ales in fata computerului
e f nasol
stiu ca trebuie sa ai vointa, ambitie
xD
mai ales ca eu cant si la chitara,
nu voi putea niciodata sa ies in fata unui public si sa cant daca am asa unghii mici xD
Am auzit ca exista un lac special conceput pentru asta, care are un gust absolut oribil. Astfel, de fiecare data cand o s avrei sa ti le rozi, o sa ramai cu sechele. Cred ca asa merge acum nu stiu cum se numeste sau cat costa, din pacate. dar oricum.bafta
kalakkas întreabă: