| daniela_7403 a întrebat:

Imi spune cineva daca autobronzantele is bunee? adica nu dauneaza la nimic? de exemplu Dove? vreau sa plec la mare dar sint alba si ca sa nu rida cineva de mine vreau sa fac etapele de 5 sau 7 zile (nu stiu precis) ale Dove-ului...

10 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Sincer nu am folosit dar cred ca mai bine te ai da cu ulei de plaja si stai citeva zile la soare undeva in curte Iti faci program de 10 min prima zi 15 a2a .si prinzi putina culoare... Dar sa stii ca nu e nici o pb daca esti alba sa vezi in 2 3 zile apa marii e sarata si te prinde soarele repede. ai grija sa nu te expui prea mult din dorinta de a te bronza mult din prima

| realitate a răspuns:

Depinde si ce piele ai citeste pe ia bine inainte sa o cumperi si mai bine ia-ti aloe vera crede-ma laughing

| viki a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu folosestitongue. Pot lasa urme pe piele si nu o sa se vada prea bine.Mai bine stai la soaretongue

| JustMeFlory a răspuns:

Nu face greseala asta! Pana la urma de'asta te duci la mare, nu? sa te bronzezi si sa sa te balacesti. Ia gandeste'te daca te dai cu crema autobronzanta cum te vei bronza prin ea? Plus ca vei ramane cu pete pentru ca este aproape imposibil sa te dai pe tot corpul uniform cu crema.Acolo unde pielea este fara crema te vei bronza, acolo unde ai crema nu se va intampla nimic, dupa ce se va duce crema vei ramane cu portiuni nebronzate.Mai bine iti iei un ulei/crema de plaja si stai linsitita ca usor, usor te vei bronzahappy
P.s.iti spun asta din propria experientahappy
Succes!:*

Răspuns utilizator avertizat
| elena21 a răspuns:

Parerile sunt impartite, insa toate persoanele cunoscute mie care au folosit autobronzante au spus ca n-ar mai folosi asa ceva pentru ca lasa pete, iti lasa pielea ca si cum ar fi murdara si ca nu au acel efect( grad de bronz) pe care il promit in instructiuni. Parerile le-am auzit despre autobronzantele de la Dove, Avon, Oriflame si Nivea.

| aleea a răspuns:

Salutare, fetelor lasati va rog eu produsele acestea sintetice din comertu si incercati ceva natural, pentru mai multe detalii intrati pe alexandra_ebg va ajut eu

| sumaya a răspuns:

Eu folosesc o lotiunea autobronzanta de la avon skin so soft in care trebuie sa o folosesty 3 zile consecutive, e buna dar eu m-am ales cu niste pete la glezne jos.Ai grija sa te intinzi uniform si sa intinzi pana ti se baga in piele. Succes

| el3ctronizenT a răspuns:

M-am dat si eu q Dove si nu e bun pentru ca lasa pete si nu te fc uniform... iar daca transpiri ti se duce culoarea laughing
incearca q spray de la garnier sau l'orealwinking
dar mai bine e cum a zis renegata

| ikram a răspuns:

Un autobronzant bun este de la Hegron, folosire timp de 5 zile, il gasiti pe www.atshopping.ro.