Eu una folosesc johnson's baby,şi sunt foarte mulţumită deoarece nu mai am nici firele despicate, am şi volum (asta datorită şi balsamului), şi părul foarte moale.
ar fi păcat să nu încerci; vorba aia :încercarea moarte n-are
Pai este foarte simplu.
trebuie sa folosesti un sampon adecvat parului tau si o masca de par hidratanta.
mai poti sa aplici inainte de spalare si putin ulei de masline (asta face minuni cu parul, pielea si unghiile) si vei vedea ca in 1-2 saptamani parul tau va fi frumos si matasos.
renunta la spalatul zilnic, pentru ca il vei distruge. doar se va ingrasa in exces si va incepe sa-ti cada
Foloseste samponul head&shoulders apoi da-te cu balsam si apoi aplica o crema de la planet spa(o gasesti intr-o carte avon)si parul tau o sa fie ca matasea.
Nu trebuie sa te speli in fiecare zi ca sa ai un par matasos. Trebuie sa folosesti un sampon bun pentru parul tau. Elseve pentru par uscat e foarte bun. Dar nu stiu si daca pentru parul tau. Incearca la o farmacie si vezi ce iti recomanda farmacista. Chiar daca unele fete au parul uscat, parul ala difera de la fata la fata. E uscat in felul lui.
cameliadavid întreabă:
DaciaRomania întreabă: