Uite cateva combinatii care mie una imi plac foarte mult>
~poti sa iti aplici un strat cu lacul rosu-maroniu si apoi sa pui picatele cu cel negru 9cu pensula subtire)
~poti sa faci la fel si cu cel roz(aplici un strat deroz si puipicatele negre)
~cu lacurile mov si albastru poti sa iti faci o manichiura de invidiat. Pune o hartie (care se lipeste de preferabil gen scoci sau banda adeziva) pe jumatatea unghiei; pe cealalta jumatae coloreaza-o cu mov sau albastru.Asteapta sa se usuce bine, apoi lipeste banda pe partea colorata si coloreaza cu cealalalta culoare jumatatea ramasa libera.=>o sa ai unghii superbe in 2 culori
~sfatul de mai sus il poti folosii cu o gramada de combinatii...cu ce culoridoresti tu
Sper sa iti iasa o manichiurasuperba., si sper ca ti-am fost de ajutor
Daca formatul unghiei e lung ar merge sa dai cu roz pentru ca e o nuanta calda de vara... cele cu sclipici excludele pentru ca presupun ca nu esti tiganca... fa-ti cu ceea ce te atrage pe tine eu de obicei imi dau cu lac pentru ca in general culorile distrug unghiile
Pai depinde de ce haine vei pune pe tine.Eu una prefer intotdeauna roz si mi le fac roz, pentru ca majoritatea hainelor mele sint roz.Ar trebui sa iei o culoare care sa se combine cu culorile hainelor tale in care vei fi imbracata azi.
In primul rand iti recoman oje putin mai scumpe, care o sa dureze mai mult pe unghii si nu o sa le afecteze (prea rau). Eu folosesc nuante mai clasice : rosu, negru, uneori nunate de albastru. Chiar daca nu ai nuantele astea nu e prea tarziu sa le cumperi. mi se par cele mai frumoase
Iti poti face pe fiecare unghie alta culoare sau poti sa-ti faci cu mov unghiile si cu o alta culoare sa-ti faci diferite modele:flori, inimi, labute.modelele le poti face cu varful acutit al pilei sau cu scobitoare. sper sa-ti foloseasca.bafta
1.Poti sa-ti faci de exemplu in 2 culori :roz si albastru, mov cu roz, rosu cu sclipici si negru, sau combinatii de genul asta. rosul maroniu nu-l recomand pentru ca se poarta culorile pline de energie, de viata, negrul nu til recomandam daca nu era alaturi de o culoare tipatoare.SI pune si un strat de lac transparent. Ofera durabilitate culorii
Albastru si roz.Adica iti faci jumate de unghie albastra dupa aceea tragi o line neagra asa \ apoi jumatatea cealalta o faci cu roz. Acum nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa spun si daca iti place.
Ai inteles?
Eu zic sa ti le dai cu roz si sa iti faci o inimioare sau dungi cu negru
Mie una imi place mult maichiura frantuzeasca si in locul tau mi-as face cu roz dunga de sus si dupa cu lac funda:X?