Ok. In primul' rand no asculta pe "miss Elizze" pentru ca e rautacioasa. Si eu am avut candva masurile astea, dar cu putin efort si o alimentatie adecvata am reusit sa trec peste toate. Iti recomand sa nu porti colanti simpli, doar cu imprimeuri pentru ca automat privirile sunt atrase de imprimeu si nimeni nu se uita la picioare [poti incerca si un colant negru, dar totusi mai sigur e cu imprimeu]. La ei poti sa asortezi un top lung [o palma deasupra genunchiului [daca iei colantii cu imprimeu atunci ai grija ca topul sa fie cat se poate de simplu pentru a nu creea aspectul acela enervant de pitipoanca, iar daca iei colantii negri poti sa iei un top oricat de incarcat, dar ai grija sa nu pui multe accesori] Poti purta jeans [nu foarte stramti] negri de preferinta si un maiou cu paiete sau sclipici daca vrei la club. Daca nu un maieu colorat, cu imprimeu sau fara. Succes. Daca mai ai nelamuriri legate de moda sau beauty ia idu' meu [P. S : nu uita sa'mi zici inainte cine esti si de unde ai idu ca nu dau accept la oricine]: bia_punk_angel@yahoo.com
Iti recomand sa porti o pereche de colanti luciosi negri(subtiaza foarte mult), o camasa lunga deschisa la culoare si o pereche de cizme peste genunchi( ca sa ascunda picioarele):* bafta!:X
MisterDariusBoy întreabă:
MallyMahh întreabă: