Ai acnee nodulara. Incearca isotrexin gel, intr-o luna, doua vei observa rezultate bune asupra pielii.
Din pacate, doar igiena zilnica nu ajuta in acest caz, asa ca va trebui sa apelezi si la antibiotice.
Ca sa nu-ti mai iasa asa ceva pe fata gasesti la oriflame un gel de spalat fata. TEA TREE-PURIFYNG WASH AND TONE GEL.Arborele de ceai, care face minuni.Baiatul meu se spala cu asa ceva din 2003 si numai are nimic pe fata, are fata curata, cum nu il are in dotare si se spala cu altceva, ii apare din nou.
Cel mai bine ar fi sa mergi la dermatolog.Nu poti folosi orice fel de geluri..sau creme..pentru ca ai un anumit tip de ten..si sa nu faci mai rau daca te dai cu orice.
Ar putea fi un streptococ... dar fa un consult de specialitate la dermatologie...sau un tratament cu ipl incearca la slimart.ro...
Mergi la farmacie si cere sa iti faca un unguent pe baza de jecozinc 5g, acid boric si mai era ceva. e un unguent care se cimenteaza pe fata iar dupa 15-20min vezi deja cum ti se duc cosurile. daca nu iti face la farmacie caut reteta si iti spun eu toate componentele
Asa am si eu si numai stiu ce sa le fac.mam spalat si cu ceai.mam dat vreo 6 luni de zile cu zineryt si skinoren dar nu mi-au trecut... apoi am incercat cu reviken dar tot asa. 8 saptamani am luat si pastile acneon dar nu si-au facut efectul.acum ma dau cu mibazon miau mai trecut dar nu pot sa spun ca am fat foarte fina acum.de 2 ori pe saptamana imi mai pun si masti de argila sau masti exfoliante...cred ca daca intr-o luna nu osami mai dispara ma duc la un dermatolog.
FallingDown întreabă:
DaciaRomania întreabă: