| Asal19 a întrebat:

Imi urăsc atât de mult fața, corpul a început sa îmi placă dar nu chiar sa il si vad in oglindă, cand mă uit în oglindă la fața mea îmi vine sa vomit, m-am tuns wolf cut, frizura e frumoasa eu deloc, cum pot scăpa de ura asta de față? Regret ca nu mi-am lăsat breton poate asa nu o mai vad, si de-abia aștept sa îmi pun ochelari, îmi acoperă ceva din fața.

7 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Fiecare barbat sau femeie, adolescent sau adolescenta, au acest complex al exteriorului! Pentru fiecare, in parte, exista si sufletul pereche. Treceti peste acest complex, si viata amoroasa va fi exact cum v-ati imaginat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune prin imgur o poza cu fata sa vedem daca chiar ești așa de urâtă? Poate ți se pare ție! happy

| Asal19 explică (pentru anonim_4396):

Înainte sa ma tund imi placea cum arăt

| anonim_4396 a răspuns (pentru Asal19):

Ești frumoasă stai liniștită, ți se pare ție. Parul creste la loc în fiecare zi creste așa că nu îți fa probleme, sunt sigur că sunt mulți băieți care te plac in taina dar nu au curaj să îți spună.

| SuperCoolDude a răspuns:

Du-te la un psiholog. Invata sa te iubesti. Asta este problema ta. Ti-o zice un depresiv cu ganduri negative si suicidalewinking
Schimba-ti parerea despre tine. va trebui ca tu sa traiesti cu tine insuti pana la 80 de ani cel putin.
Cum gandesti acum nu te va ajuta pe termen lung.

Tu chiar vrei sa fii propriul/propria inamic/a?
Eu zic sa te 'ube pe u tongue

| arabella984 a răspuns:

Și eu am avut probleme de genul și încă mai am, am început să mă gândesc și la calitățile bune nu doar la cele rele, fiecare om e frumos în felul lui indiferent de greutate, înălțime, tunsoare, ten etc! Dar poți apela și la un psiholog, te poate ajuta să înveți să te placi așa cum ești