anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi urasc parul.cred ca e cel mai naspa par din lume.IL AM ONDULAT!~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(~x(

e oribil sa am parul ondulat pentru mine.crying
imi sta atat de super >drept...8-
am placa, il dau cu placa(seara)si dimineata, ce se intampla? ce crezi? mi se onduleaza din nou! X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(

ce sa fac, in asa fel incat, sa am parul in permanenta drept?

15 răspunsuri:
| callie2 a răspuns:

Iti faci permanent dreptlaughing

| GabiiHaș a răspuns (pentru callie2):

Se poate arde...sad

| callie2 a răspuns (pentru GabiiHaș):

Pai si placa arde. mai exista unele creme + sampon+balsam pentru a influenta parul sa stea drept dar din nou trebuie sa bagi placa si se arde. nu cred ca ai alta optiune decat sa inveti sa-ti iubesti parul asa ondulat cum e. cat de rau poate fi?laughing

| GabiiHaș a răspuns (pentru callie2):

Foarte rau

| Blondda a răspuns:

Care e logica sa il indrepti seara? indreapta-l dimineata!:*

O zi buna!:*

| GabiiHaș a răspuns (pentru Blondda):

Trebuie' sa merg la scoala...X-( cel mai oribil lucru din viata mea in afara de par.

| Blondda a răspuns (pentru GabiiHaș):

Te trezesti putin mai devreme si il indrepti. frecandu-se cu perna normal ca nu rezista!:*

| Roxxette a răspuns:

Daca iti poti permite cel mai sigur lucru care nu iti arde parul si iti tine pana la 4 luni este crema kyosei care indreapta parul pentru un timp indelungat.
Bafta!

| Andreea19Alina a răspuns:

Deci si eu am aceeasi problema! De mica am par ondulat dar ar fi bine daca ar sta ondulat ondulat dar el se sifoneza si sta asa de neglijent si chiar daca mil indrept cu placa in 30 minute se onduleaza inapoi! Nu exista nici o solutie decat placa, dar ea arde foarte tare parul, eu o folosesc la 210 grade si parul meu miroase a fum si e foarte subtire, asa ca o folosesc doar la ocazii! nici eu nu mai stiu ce sa fac deoarece imi staa foarte naspa asa pentru ca nu se potrivesste cu fizionomia fetei mele! daca gasesti ceva sa-mi zici si mie!

| CristinaElena96 a răspuns:

Cred ca esti o fetita cam rasfatata, nu crezi? Cate fete nu si-ar dori parul tau? Baietii sunt innebuniti dupa fetele cu parul ondulat si ochii mari. Profita la maximum ca ai parul ondulat, si incearca sa ti-l aranjezi in asa fel incat sa iti placa si tie.Lasa placa iti deterioreaza tot parul!

| GabiiHaș a răspuns (pentru CristinaElena96):

Hmmm.o sa incerc...dar nu cred ca o sa-mi iasa...

| calinut1 a răspuns:

Incerca sa iti gasesti un loc care sa ti se potrivesca asa ondulat ca eu zic ca ondulat e super la fete daca vrei sa imi dai o poza reala cu tine cu parul ondulat sa iti zic pararea daca iti sta ok sau nu da-mi un mesaj privat. bine inteles de vrei. Oricum sa faci sa fie permanent drept nu ai cum doar temporar cu placa de intins. si recomand sa folosesti o masca pentru protectie a parului cand folosesti placa de intins pentru a prevenii deteriorarea parului si a varfurilor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alte fete vor sa aiba parul ondulat iar tu te plangi, si eu il am ondulat daca stii sa ti-l aranjezi fara placa o sa iti stea foarte bine dar sa nu mai bagi placa in el pentru ca ti-l deterioreaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa inveti sa te iubesti asa cum esti.
Si placa o folosesti doar la ocazie, de vreo 7 ori pe an ar trebui folosita pentru ca arde firu de par. Cunosc persoane care au ramas fara iubitul lor par pentru ca pur si simplu s-a ars si a picat si mai cunosc multe cazuri in care persoanele aveau parul lung dar
de la iubita lor placa au ajuns la tunsori scurte.
Nu e de joaca cu parul, doar daca vrei sa ramai cheala si sa-ti iei o peruca cu parul drept. Varfurile pot avea si 3 ani, se rup usor sunt sensibile, au o vechime pentru Dumnezeu iar daca tu te apuci sa ii mai bagi si placa pot sa zic doar Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Accepta ideea ca asa ai tu parul, oricum parul cu volum si mai odulat, buclat, cret este mult mai sexy decat unu drept.

| GabiiHaș a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmmm...daca ma gandesc mai bine, ai dreptate...