| QAlessia a întrebat:

Imi ziceti si mie secretul tenului curat si stralucitor? plss.
Vreau sa scap de cosurile si semnele de pe fata mea!
Au trecut cateva dar nu vreau sa am nici o urma! plss ziceti-mi ...si mie

Răspuns Câştigător
| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck
winking Amesteci o lingura de miere cu cateva picaturi de lamaie si te dai pe fata ca cu o crema si sati asa. macar o jum de ora! iti va curata tenul si-l va mai face catifelat! si va desinfecta zonele cu cosuri in asa fel incat sa dispara cu timpul!
Foloseste aceasta "crema" de cel putin 2 ori pe saptamana si vei vedea tu singura rezultatul!

4 răspunsuri:
| AmaneMisa a răspuns:

Este un medicament numit Zineryt foarte bun. E o substanta care te dai cu ea pe fata si simti cum iti usuca cosurile e genial happy il gasesti in farmaci. Sper ca te-am ajutat happy

| STELAELA a răspuns:

Da foloseste in fiecare zi timp de 7 zile tarate de grau amestecate cu 3 linguri de malai si 1 lingura de miere de albine curata si iti freci bine tenul si clatesti cu apa calduta dupa aceeia iti faci o masca dintr-o banana si un galbenus de ou crud si ti-o aplici pe fata o lasi 10 minute, si clatesti, si repeti asta timp de 7 zile si pe urma doar 1 data pe saptamana mult noroc mai am si alte optiuni daca te intereseaza ma gasesti la id-ul acesta steluta_pisicuta2003 pa.

| dynakiss a răspuns:

Foloseste zneryt...

| Ahaaaa a răspuns:

Si eu am folosit zineryt... e bun

Alta metoda:

uda'ti putin fata si ia in palma faina de malai[bobite] si freacate cu ele pe fata... dai jos pielea moarta si ramane fina:X

... Sper ca merge PuP:*