Ulei de ricin de 2 ori pe zi. mi mi-au crescut si de la revalid pastile.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Omg...ai taiat din ele? Wow...mai asteapta ca vor creste, nu exista tratamente minune, azi te dai si maine ai plete...
In cât timp ți au crescut?
Am vazut pe foarte multe forumuri astfel de intrebari. Am sa raspund la intrebarea la care nu gaseste lumea raspunsul si anume "in cat timp cresc?". Tin sa precizez ca am avut sprancene pensate deci am plecat din zero. Am folosit uleiul de ricin deoarece am auzit foarte multe despre el si vruiam sa creasca mai repede capodopera de arta pe care o aveam. Dupa cateva zile cam 4 sau 5 am observat ca aparusera niste peri mici... am zis nu cred ca este posibil. poate ma insel. Dupa o saptamana partea pe care am dato cu ulei de ricin unii peri ajunsesera la marilea de 1 mm. Sincer. parerea mea este ca uleiul de ricin iti ajuta sprancenele sa creasca foarte foarte repede. Bafta la cei sau cele cu asemenea probleme.
Sprancenele cresc, normal in 1 luna.Dar, daca vrei sa-ti creasca mai repede poti da cu ulei de ricin( il gasesti in farmacie si costa pana in 5 lei, o sa-ti creasca cam in 2 saptamani.) sau o alta varianta sa dai cu lama de la big in locul unde vrei sa-ti creasca, dar apoi iti vor creste mult mai des si mai repede
Dar daca le razi. cam in cat timp cresc? Adica mie m-i s-a intamplat in felul urmator. M-am pensat de mica cu niste colege(copii prosti ) si de prin luna februarie am inceput sa fac tratament cu ulei de ricin si vitamina A. (eu stateam aproape non-stop cu uleiul in gene si sprancene pentru incepusera sa imi cada doar daca le atingeam). However, acum nu imi mai cad si intr-adevar m-i s-au si indesit oarecum, dar totusi de 8 luni. aveam asteptari ceva mai mari. Am auzit si de acea varianta cu rasul lor cu lamele micute. De frica nu le-am ras de tot, ci doar intr-o portiune unde erau mai rare ca sa vad ce se intampla. Acum (de vreo 3-4 zile) observ ca au crescut si ca se si simt mai tari la atingere.(Sincer m-i se parea logic, pentru ca oriunde te-ai rade firul, in timp, creste mai des si mai gros). Am totusi 2 intrebari: 1. In cat timp cresc la lungimea initiala. si 2. Daca le mai rad o data pot creste si 2 (sau mai multe fire) intr-o radacina?