Depinde ce distante vei merge cu bicicleta, sa zicem ca vei merge 10 km pe zi, vei arde in 2-3 zile
Chiar n-ai slabit deloc? :O atunci cum ai mai slabit?
Firma aceea care incepe cu Herba si se termina cu ...life, dar nu-ti recomand, incet, incet, se pune la loc dupa ce nu mai bei acele shake-uri si nu mai iei pastilele pentru dizolvarea/eliminarea grasimilor. Acum mananc legume, dar mi-e cam greu sa ma abtin la inghetata. E bun inotul la strand, statul in apa slabeste foarte mult. Slabire sanatoasa!
Aici depinde pentru ca fiecare avem organismul diferit de ex poti manca la fel ca mine sa arati ca mine sa faci ce fac eu si sa slabesti mai repede ca mine daca intelegi dar poti slabi destul de bine asta e in functie si de ce mananci si cat mananci si cata miscare faci
Pai acuma conteaza si cat mananci! Adica degeaba pedalezi azi 4 ore daca tu mananci 10 feluri de mancare (exagerez si eu)! Ca sa slabesti trebuie sa mananci decat cele 3 mese (maxim si o gustare) si nu exagerat de mult sa pedalezi cam1 ora jumate-doua ore pe zi si o sa slabesti intr-o saptamana cam 3-4 kg ! Daca ai intrebari poti sa-mi pui :*
Pe bune? E adevarat?