| Anonim00001 a întrebat:

In cat timp pot slabi 1 kg 2 sau chiar 3-4 daca o sa practic ciclismul?
Am citit undeva ca : Calorii arse - intre 500 si 1000/h

In functie de viteza cu care pedalezi, mersul cu bicicleta te poate scapa de foarte multe calorii. In plus, este si un exercitiu extrem de placut atunci cand este facut in aer liber impreuna cu prietenii.
Dar eu nu am tipul asta de bicicleta. Am una care o tin in casa, e ca si cele de la sala. >- Dau funda! :*

9 răspunsuri:
| IonutzWoW a răspuns:

Depinde ce distante vei merge cu bicicleta, sa zicem ca vei merge 10 km pe zi, vei arde in 2-3 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ca sa fiu zigur intrebarea este "In cat timp pot slabi 1 kg 2 sau chiar 3-4 daca o sa practic ciclismul? "? Depinde poti zlabi si intr-o saptamana(am incercat)Dar sa te ti si sa iti placa.

| Vi003 a răspuns:

Greu! Eu nu am slabit pedaland la bicicleta medicinala.

| Anonim00001 explică (pentru Vi003):

Chiar n-ai slabit deloc? :O atunci cum ai mai slabit?

| Vi003 a răspuns (pentru Anonim00001):

Firma aceea care incepe cu Herba si se termina cu ...life, dar nu-ti recomand, incet, incet, se pune la loc dupa ce nu mai bei acele shake-uri si nu mai iei pastilele pentru dizolvarea/eliminarea grasimilor. Acum mananc legume, dar mi-e cam greu sa ma abtin la inghetata. E bun inotul la strand, statul in apa slabeste foarte mult. Slabire sanatoasa!

Răspuns utilizator avertizat
| Scremer a răspuns:

Aici depinde pentru ca fiecare avem organismul diferit de ex poti manca la fel ca mine sa arati ca mine sa faci ce fac eu si sa slabesti mai repede ca mine daca intelegi dar poti slabi destul de bine asta e in functie si de ce mananci si cat mananci si cata miscare facibig grin

| IngerasIngeras2013 a răspuns:

Pai acuma conteaza si cat mananci! Adica degeaba pedalezi azi 4 ore daca tu mananci 10 feluri de mancare (exagerez si eu)! Ca sa slabesti trebuie sa mananci decat cele 3 mese (maxim si o gustare) si nu exagerat de mult sa pedalezi cam1 ora jumate-doua ore pe zi si o sa slabesti intr-o saptamana cam 3-4 kg big grin! Daca ai intrebari poti sa-mi pui :*