| Roarrrrr a întrebat:

In ce consta machiajul vostru zilnic? Cum va coafati parul la scoala inafara de prins in coada sau dezlegat? Pupici :*

4 răspunsuri:
| Syndre a răspuns:

Fond de ten, puțin blush, rimel și eventual niște fard în nuante de bej și tuș, dacă am chef. Rar îmi coafez părul, de obicei îl las liber, dar îmi mai fac câte o împletitură spic uneori.

| emma0807 a răspuns:

Eu folosesc stilul violettei. I love violetta!

| Cloudx3 a răspuns:

Eu personal nu mă machez dar sunt fană a coafurilor spic, coc sau împletit în mai multe( în 3, 4, 5)

| Alinda25 a răspuns:

Hm, machiajul meu consta in fond de ten, rimel [niciodata nu lipseste], prefer fardurile in nuante neutre, le iubesc :x mai ales ca mergem la scoala si trebuie sa pastram o anumita limita :) am sa-ti arat aici cum ma machiez eu : http://i.ytimg.com/vi/eW7qnt4pPWA/hqdefault.jpg

Se mai poate si mai natural de atat :). Nu trebuie sa folosesti neaparat farduri.

Iar parul, uneori prefer sa-l las asa cum e, natural, al meu e ondulat. Ori prefer sa-l intind cu placa. Sunt o multime de tutorial-uri pe youtube din care poti sa alegi orice coafura pentru scoala si nu numai, de acolo ma inspir mereu. Te pup