5.alb deoarece suntem in anotimpul iernii si alb este culoare zapezi care semnifica puritatea
Alb in nici un caz pentru ca se vede tot
albastru ar merge dar unu deschis
portocaliu iarasi merge
Cu rosu pentru ca la cei mai muli le sta bine cu rosu.Si atragi baieti cu rosu. Esti mai increzatoatre si mai curajoasa cu rosu. Fundita?
Toate deoarece toate sunt frumoase asa ca imbraca-te cu toate mult noroc pa pa :h
Cu cea care iti place tie si care te prinde mai bine.Depinde si unde vrei sa mergi, ca sa fii imbracata.
Buna!
In primul rand, nu te poti imbaraca intr-o anumita culoare daca nu`ti sta bine.
1. Roz. De ce? Pai, roz semnifica iubirea in tacere.
Daca vrei o tinuta pentru scoala, poti opta pentru o camasa roz, deschisa la culoare. De asemenea poti purta roz si cand iesi in oras.
2. Rosu. De ce? Se stie ca rosu e culoarea pasiunii, iar cel/cea care poarta aceasta culoarea iese foarte usor in evidenta. De aceeaq, daca esti o persoana timida, nu`ti recoamand sa porti rosu.
Poti opta pentru o rochie rosie, un palton rosu (tinand cont ca este destul de frig afara). Oricum, rosu, dupa parerea mea, se asorteaza foarte bine cu negru.
3. Portocaliu. In aceasta perioada nu`ti recomand deloc aceasta culoare. Este o culoare ce ar sta bine pe tine primavara sau vara. Oricum, atunci cand e vremea mult mai frumoasa, fata de acest anotimp.
4. Albastru. Daca vrei o tinuta pentru scoala, un albastru ceva mai inchis (aproape de negru, dar si ceva mai departat de negru) ar fi ideal. O camasa de aceasta culoare s-ar potrivi unor pantaloni negri si unor botine foarte frumoase.
5. Alb. Daca e o tinuta pentru scoala, albul e ideal. Asta numai daca scoala iti impune uniforma. Alb semnifica pace.
Deci, ce culoare sa alegi?
Bazeaza`te pe :
-culaorea care iti vine cel mai bine;
-destinatia, locatia;
-sa o asortezi astfel incat sa nu fii o sorcova, si nici sa ai o singura culoare din cap pana`n picioare.
Sper ca te-am ajutat.
O zi buna!
In albastru sj putin alb:*. Sunt culori deschise sj iti creeaza o ambianta placuta cand le imbraci. P. S:albastru deschis:*
Mie nu imi plac culorile astea copilaresiti si pitzi style! Eu as alege albul :X!
Parerea mea ar fi asa:
Alb-nu ca se vede absolut tot
Albatru-e culoare frumoasa dar e un pic mai de baietei
rosu-dupa parerea mea e de femei mai in varsta
deci ramane portocaliul
Depinde si cum arati ca nu pe toate fetele le avantajeaza
Deci ar fi albastru si portocaliu
Sper ca ti-am fost de folos, o zi buna
Pai depinde si de tenul tau, de culoarea ochilor si a parului.
Daca ai tenul deschis, nu folosi alb, deoarece te face sa pari stearsa.
Din toate, mie imi plac albastrul :X, rosul:X si rozul :X
Tot ce trebuie sa faci este sa le asortezi bine. O piesa poate constitui mai multe tinute!
Funda?
Niciodata roz e de pitipoanca. Albastru cu alb. Iarna a trecut, albastru da un aer de mister si atrage privirile. Daca vrei sa iesi in evidenta incearca ceva spontan, culori aprinse si diverse culor, ar merge si portocaliu(ca sa iesi in evidenta).
Radu567 întreabă:
Lola59978 întreabă:
marialarysa întreabă: