Dar la scoala trebuie sa faci o parada a modei? Eu credeam ca la scoala te duci ca sa inveti ceva, nu ca sa-ti arati garderoba.
Directorul vostru nu va sp de UNIFORMA. e cel mai bine mama nu mai ai grija dimineata sa rascolestio sifonierul...ca mada o faci la discoteca nu la scoala sau vrei sa faci concurenta cu profesoarele?//? invata fa o facultate si apoi,,,, fitoaselor...pacat ca nu esti eleva mea.
Pfoaai crede ma ca si eu
Ai putea sa porti si niste bluze din alea care vin mai largi in jos la maneci mai"sexy asa", camasi cu vesta din aia pe deasupra si mai schimba si tu jeansii in pantaloni.gri,alb negrii .Ma rog sunt sigura ca stai intr un oras mai mare decat al meu si ca ai moll pe acolo sau vreun magazin mai mare. du-te cu prietenele sau chiar cu mama acolo cand ia banii[eu asa fac] si las o fara bani))
@Sensei.BRO-----Andrei eu nu m-am uitat dua el sau ea [ce mincinoasa sunt] .
Poti purta o pereche de blugi drepti si pe picior & un tricou mulat rosu cu imagini amuzante & o camasa alba cu maneca lunga sau scurta & o pereche de bascheti & un lantz ft cool!
Julya uniforma pentru clasele mari este o camasa alba si o cravata cu insignele scolii.
Eu nu prea am avut batai din astea de cap cu garderoba, in primul rand ca sunt baiat si in al doilea ca am purtat uniforma tot timpul liceului.Doar cand vroiam sa plec acasa de cum intram pe usa liceului, ma imbracam in jeansi sau imi trageam un tricou pe mine pe sub sacou(se intampla des asta).
Nu cred ca asta e motiv sa te "stresezi", esti fata, gasesti u ceva acolo sa arunci pe tine.
Asta e problema ta existentiala? Ca te-ai plictisit cu ce te imbraci?
Ai mintea foarte odihnita inseamna.
Zice cineva care are numele de utulizator "soseta ucigasa" -_-
Poti sa vi in costum de baie... in loc de sutien iti pui nuci de cocos si "chilotul" de latex sau pictat.