anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In cluj, unde este o argintarie?
as vrea sa imi fac un inel cu model de frunzulite sau cu delfin.
nu stiti cat e gramul de argint? vreo 3-5 lei parca...
si unde pot sa ma duc in Cluj sa imi faca manopera la un inel? si cam cat costa?
multumesc!

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Gramul de Argint este 3-5 lei daca il amanetezi dar in rest este mai scump. In rest cu manopera si ce zici tu poate ajunge la 50 lei in sus, depinde ce si cum gasesti.
Manopera la inele se gasesc la bijuterii ramane sa studiezi un pic piata ca peste tot sunt si profitori.

3 răspunsuri:
| Sweety27 a răspuns:

De ce nu cauti fete care realizeaza bijuterii hand-made? Ar fi mai ieftin si mai frumos. Parerea mea.

| anonim_4396 explică (pentru Sweety27):

Salut si mersi de raspuns!
sunt unele bijuterii handmade extraordinar de frumoase! stiu, cunosc persoane care se ocupa cu asa ceva.
dar se pot realiza numai din margele, ate, metal, si eu nu port margele. mi se par potrivite pentru batrane. nu cred ca margelele reprezinta ceva. daa, sunt unele bijuterii tineresti si chiar dragute cu margele, dar nu as purta decat ocazional.
prefer cerceii micuti http://images7.okr.ro/......00_700.jpg si inele dintr-un material mai bun, nu cum sunt la avon, de exemplu, la porti un pic si se rosesc.
nu fac pe nebuna ca imi trebuie de argint si altii nu au ce manca, unde sa doarma, dar mai ales pentru majorat, mama mea vrea sa imi rezolv sa imi fac ceva bijuterii care sa ramana.

mersi din nou de idee! sa ai o zi frumoasa!

Întrebări similare