Nu e ceva normal sa ai fata uleioasa dimineata.E din cauza grasimii si microbilor.Trebuie sa te speli pe fata inainte de a dormi seara si dimineata imediat dupa ce te trezesti.E ca spalatul pe dinti.Si eu aveam fata uleioasa pentru o vreme, mi s-a atras atentia, si acum nu mai am asa.
Bună dimineața.
Ți se întâmplă așa, din cauza faptului că transpiri peste noapte, iar sebumul este secretat în cantități mai mari, decât în mod normal.
Mergi la medicul dermatolog, căci sebumul excesiv provoacă coșuri/acnee.
Baftă!
Este posibil sa ai tenul gras si poti sa te speli mai des pe fata sau sa iei o crema pentru tem gras
Pasul 1: Renunta la cat mai multi dintre urmatorii factori daunatori: fumat, cafea, ciocolata, fast-food si toate mancaruri grase in general.
Pasul 2: Renunta la obiceiuri de genul: stors cosuri, folosirea spirtului pentru a-ti curata tenul, atingerea tenului cu mainile nespalate, folosirea cremelor pe baza de grasimi.
Ten gras?
Pasul 3: Spala-te pe fata cu un gel special pentru ten gras. Noi iti recomandam gelul de curatare pentru ten gras de la Nivea.
Pasul 4: Foloseste in fiecare dimineata si seara o crema speciala pentru ten gras.
Ten gras? Pasul 5:
Demachiaza-te in fiecare seara si foloseste o lotiune tonica imediat dupa demachiere.
Demachiant pentru occhi Essentials, Garnier
Ten gras?
Pasul 6: Foloseste o data pe saptamana un exfoliant.
1. Botanics Purifying Facial Scrub, Boots - exfoliant delicat ce actioneaza in profunzime, eliminand impuritatile
2. no7 Gentle Renewing Granule Free Exfoliator, Boots - formula delicata, cremoasa si satinata; nu contine chimicale sau granule exfoliante si elimina eficient impuritatile si celulele moarte de la suprafata.
Ten gras? Pasul 7: Poti folosi si o masca naturala din argila amestecata cu ceai musetel. Amestecul obtinut din cele doua se aplica pe fata, evitand zona ochilor. Se lasa 15 minute apoi se spala cu apa minerala.
Probabil noaptea îți vine părul pe față și transpiri, deci prinde-ți părul când dormi...