doiny
| doiny a întrebat:

in fiecare dimineata ma trezesc cu ochii umflati. ce as putea face pentru a evita sau remedia acest lucru?

Răspuns Câştigător
| retrogrobian a răspuns:

In primul rand, mananca mai putin sarat si dormi mai mult. Poti incerca si niste diuretice usoare, cum ar fi ceaiul de cozi de cirese. Totodata, iti recomand sa folosesti o crema-gel speciala pentru ochi, ceva racoritor, de preferat cu extract de albastrele (inainte de culcare, dupa demachiere). Daca tot ai ochii umflati la trezire, maseaza-ti pleoapele cu un cub de gheata. Sper ca te-am putut ajuta.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mai putin sarat si incearca nise ceaiuri diuretice. De obicei ajuta la eliminarea apei din organism. De multe ori de la asta apar ochii si membrele umflate

| andressa a răspuns:

Mie mi se intampla asta daca beau alcool seara, daca imi este frig in timpul somnului si / sau daca nu folosesc o crema speciala. Cand reusesc sa evit toate problemele acestea, ma trezesc cu un aspect decent. happy Daca totusi ma trezesc cu ochii cat cepele, ma ajuta sa ma spal cu apa rece ca gheata (decongestioneaza foarte bine, in nici un caz sa nu te speli pe ochi cu apa calda!) si ma dau cu o crema pentru conturul ochilor. Succes!

| bravd a răspuns:

Bea multa apa ziua, dormi mai mult, foloseste creme de ochi seara iar a doua zi pune doua lingurite pentru 20 de min. la congelator iar apoi apasa usoe cu partea bombata pe ochi. Umflatura ar trebui sa se amelioreze.

| emilica95 a răspuns:

Crema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comprese cu gheata si mai mult somn