anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In legatura cu achizitia unei placi de indreptat parul, care sunt cele care nu deterioreaza parul foarte mult?

Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

Toate îl deteriorează mai mult sau mai puțin, dar chinezăriile ieftine îl termină de-a dreptul.
Cel mai bine e să limitezi foarte mult utilizarea plăcii, cât de bună ar fi ea. La modă acum sunt cele ceramice, cele cu ioni, cele cu abur, care cică ar fi mai non-invazive. Mare grijă ca atunci când îți îndrepți părul acesta să fie 100% uscat. Dacă e chiar și un pic umed îl distrugi mult mai ușor. E mult mai bine să plimbi placa lent, dar o singură dată pe o șuviță de păr decât cu mișcări rapide dar insistând de 10 ori în același loc. Tunde-ți vârfurile regulat (la maxim 2 luni) și fă-ți măști cu uleiuri naturale. Cel de cocos e foarte bun. Și repet, orice placă ți-ai lua, încearcă să o folosești cât mai rar happy

4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Toate il deterioreaza! E important sa folosesti un produs cu protectie termica inainte de indreptare si sa tunzi varfurile regulat.
Placi Remington.

| BigG a răspuns:

Care are o scara larga de reglare a temperaturi

| flytothemoon a răspuns:

Cele pe abur. Sunt foarte bune.

| CutiePieeee a răspuns:

Eh bullshit, alea de ceramica sunt cele mai bune si ti le recomand de la Rowenta. Si eu am si nu-mi arde deloc parul.