| Ioana9769 a întrebat:

In mod normal, parul meu crste 1 cm pe luna. L-as putea face sa creasca 1, 5 2?
Am auzit de uleiul de racin [cred]. E bun? Cum il folosesc si de unde imi iau

Răspuns Câştigător
| Alina_7937 a răspuns:

E mult prea mult sa stai o noapte intreaga cu uleiul de ricin in cap, serios! si de 2-3 ori pe saptamana e foarte des deoarece intr-adevar, uleiul de ricin are efecte benefice, dar folosit in exces duce la ingrasarea parului!

incearca o data pe saptamana o masca care contine ulei de ricin. uite asa: intr-un castronel amesteci o sticluta de ulei de ricin, o sticluta de vitamina A uleioasa (le gasesti la farmacie), trei linguri de ulei de masline si unu sau doua galbenusuri de ou (depinde de cat de lung ai parul); le amesteci si apoi aplici masca pe parul umed, dupa ce l-ai spalat o data cu sampon, de la radacina. iti pui o casca de inot in cap, sau daca nu ai poti folosi o punga, dar ai grija sa fie stansa la margini pentru ca masca o sa-ti curga putin. stai 2-3 ore, depinde cum ai timp. poti sta si o ora daca esti grabita. Apoi te speli bine pe cap de 2 ori cu sampon.
Ai grija ca inainte sa-ti pui masca, sa te stergi bine pe cap cu un prosop ca sa nu-ti curga!
Sper ca te-am ajutathappy

4 răspunsuri:
| vanessa_8029 a răspuns:

Da. l'ai putea face sa creasca 2 cm pe luna aplicand constant ulei de ricin...am folosit si crede ma ca e bun.

il gasesti la farmacie.costa maxim 5 lei.

se aplica la radacina parului seara.si stai cu el in timp ce dormi... dimineata te speli normal.doar ca dai cu sampo dee 3 ori.big grin incearca sa faci asta de vreo 2-3 ori pe saptamana.

sper ca ai inteles.big grin

| vanessa_8029 a răspuns:

Atunci fa ti in weekend.big grin

nu stiu ce program ai tu.

de ex. daca termini orele seara.in jur de 5-6.il aplici cand vii si te speli noaptea.big grin tine l macar 2-3 ore happy

| Ioana9769 explică:

Il pot aplica ziua cand stau in casa?
din cauza scolii nu as putea pentru ca nu as avea timp sa-mi spal parul si sa-l usuc. ar trebui sa ma trezesc la 4 dimineatalaughing

| BuBu_8744 a răspuns:

Spala-te mai mult pe cap, sfatul meu, e ca si cum l-ai hrani