| BeliebersGJB a întrebat:

In octombrie este ziua verisoarei mele.Ce asi putea sa-i cumpar? Face 17 anii.Si e ffff PRETENTIOASAAcrying

10 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

O trusă de machiaj,o eşarfă,nişte obiecte de decor, obiecte vestimentare(dacă îi cunoşti preferinţele), cosmetice(parfum, apă de toaletă, loţiuni).%%

| Puffulets a răspuns:

Un parfum, o geanta, o pereche de pantofi, cercei din pene sau poti alege ceva de aici:http://www.crownfashion.ro/. Sper ca te-am ajutat.Bafta!:*

| Alexaaandraaa a răspuns:

Aici :http://www.borealy.ro/? gclid=CJit-a_2w7ECFcNN3wodkB0AHg

| MhPnr a răspuns:

O geantă, un ceas, bijuterii scumpe, ochelari de soare cu ramă de argint, gen, sau ceva pantofiori, sau scoate-o într-un local luxos şi fă-i o surpriză angajează pe cineva să-i aducă nişte flori şi pune-i un bileţel iar prin ele să ascunzi ceva lănţişor sau ceva din ce am scris mai sus. spor happy

| selena05 a răspuns:

Sal! daca ai banuti i-ai un ceas de la guess sau ceva de genul sau un tricou o bluza de la vreo marca cunoscuta depinde de bugetul tau happy spor la shopping tongue

| Ralluca99 a răspuns:

Este prtentioasa deoarece este in zodia balantei, la fel ca mine. Sunt cea mai in voga sa te ajut.
Cred ca i-ar placea foarte mult un ceas cu briz- briz, ptc eu le ador. Sa fie ceva sclipicios, in orice caz! Un ticou daca iai lua tot cu sclipici trebuie sa fie. II poti oferii de asemenea un show de comedie, daca esti minora si nu ai bani, poti inchiria sau cumpara un film de comedie. Daca vrei sa ii iei un parfum te sfatuiesc sa fie ceva din categoria DULCE, unul de la AVON by Fergie ar fi genial.

| Kisssssss a răspuns:

Ii poti face la magazine speciale un tricou cu poza ei sau cu un text amuzant puppy dog eyes Funda puppy dog eyes?

| JickRO a răspuns:

Cumpara-i o masina sigur o sa se bucure! sau nimic!(nimic = inseamna ca esti o vagaboanta care nu are bani)

| AllieM a răspuns:

-ceva de argint...un lantisor, o bratara, cercei...
-o bluzita... daca zici ca e verisoara ta, atunci banuiesc ca stii cam ce gusturi are
-o rama cu o poza care ii place foarte mult...sau cu voi doua
-ceva de plus, pufos...
-o perna frumoasa, moale si pufoasa
Cadouri de genul asta am facut si eu si niciodata n-au dat gres happy Succes

| XeleromAlacx a răspuns:

Scoate-o l-a un suc in oras sau in parc si afla ce i-ar placea dar sa ai grija sa nu te dai de golwinking. In cazul in care nu este posibil sa va vedeti nu iti recomand haine sau parfumuri decat daca o cunosti