Hmm. Poți să iei o rochie, iar în zona gambei să fie puțin mai lărguță. Există, mătușa mea are :* Sau, dacă nu găsești nici una poți lua din mătase!
SUCCES
Ai putea incerca o rochita care sa nu fie mulata sau o futita cu un maieu\tricou.
Poti alege o rochie asa:
http://www.asos.com/......oduct.aspx
aceasta este larga in partea de sus...pentru ca una mulata nu ti se potriveste. faptul ca e larguta iti va ascunde gambele de care nu esti multumita. dressurile negre si pantofii negrii cu toc iti vor subtia si alungi piciorul...deci vei arata fabulos.:*La multi ani!
Depinde de rochie... daca e mai larga in poale e ok, daca e stramta si pe picioare intardevar te arata mai plinuta. Te-as sfatuii sa porti un toc mai inalt daca vrei sa dai senzatia de picior lung, oricum dresul negru mat acopera si slabeste silueta.
Poti purta o richie care sa iti acopere gamba, dar sa fie neagra pentru ca te slabeste.Rochiile din dantela te fac sa pari plina.De obicei rochiile din dantela sunt purtate de fete slabe, gan 1, 70 inaltime si greutate 50kg. Poti arata sexy si imbracata in ceva mai putin mulat!:*
Ai putea sa ti iei o rochie normala(nu mulata)si un dres subtire si niste botine sau ceva
Daca tie iti place cum arati, ce conteaza parerea altora? Fi tu insati doar o data implinesti 18, nu te lasa influentata de parerea celor din jur...
Sunt de acord cu cattapp. Dresul si plicul ar fi perfecte, sunt sigura ca vei arata f tare ar trebui sa ne arati o poza dupa majoratul tau si iti spun si eu La multi aaaanii:*
Deeci nu stiu de ce nu imi apare comentariul imi cer scuze daca va aparea de doua ori. ziceam ca sunt de acord cu cattapp. dresul si plicul voi arata ff tare, vor da bine cu tinuta ta :d ar trebui sa ne arati o poza dupa majoratul tau sa te vedem deci simte-te bine si La multi aaani:*