| Dennyyz a întrebat:

In scurt timp va fi premierea! Stiu ca este destul de devreme sa ma gandesc cu ce me voi imbraca, dar imi place sa fiu precauta! As dori mai multe pareri! (promit ca dau funda := )

Răspuns Câştigător
| LoveForYou000 a răspuns:

Pai.....ai putea sa te imbraci cu niste blugi mai subtiri sau cu o fusta si sa iti pui pe tine (daca iti iei blugii)un tricou mai COOL iar daca iti iei fusta sa iti pui un tricou/maieu elegant.(depinde ce tip de fusta iti iei), iar in picioare eu as opta pentru sandale cu toc sau balerini.Sandalele cu talpa joasa nu se potrivesc.

FUNDA?

| Dennyyz explică (pentru LoveForYou000):

Imi place, dar mai astept pareri! happy Oricum, e o idee buna!

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Sa inteleg ca vei fi premiata? Cred ca trebuie sa te imbraci in ce ai tu mai sexi prin garderoba!

| Dennyyz explică (pentru onasis1961):

Normal ca voi fi premiata!

| Patrăţel a răspuns:

Eu zic ca o fustita,ori simpla si mai cambrata pe corp,ori una mai larguta,cu volanase si un top simplu in culori mai pastelate(incearca roz,nude, piersica, corai, mov) si o pereche de sandalute cu toc, sau unele cu talpa joasa mai elegante ar merge perfect. daca nu incearca si o pereche de balerini.Sau mai poti sa incerci o pereche de blugi, mai deschisi la culoare, un tricou sau maieu (poti sa alegi de imprimeu vrei tu) si un sacou mai elegant, si in picioare poti s aincerci tot ceva cu toc. Daca nu te simti confortabil cu tocuri, poarta balerini sau sandale fara toc.Incearca sa fii simpla totusi, o sa fii mult mai frumusica decat sa incerci sa iesi tu in evidenta.

| georgiana999 a răspuns:

Daca vrei sa fi mai altfel si total opus uniformei poarta niste pantaloni scurti si asa a venit vara deja, un maieu in cwloare placuta si o plasa pe deasupra de aceeasi cwloare ori neagra( se vor forma niste umbre interesante) si niste tenisi viu colorati happy