Nu poti scapa de ele, maiales de toate. Fa 2 bai de aburi cu musetel, iti tii capul deasupra aburilor acoperita cu un prosop 10 minute. Dupa date cu lamaie. O sa usture dar crede-ma ca face bine. Date cu o crema hidratanta si gata. Am auzit ca pentru cosuri e buna si aspirina. Sfarma o jumate de aspirina si amestecao cu apa sau suc de lamaie si te dai pe cosuri. Nu iti vor trece toate dar macar o sa scapi de roseata si de cateva dintre ele. Poti sa te dai cu pudra, nu trebuie sa folosesti neaparat fon de ten. Pudra nu afecteaza tenul pentru ca nu intra in piele. Mai poti folosi si perle.
Bine, deci suntem adolescenti si trebuie sa le suportam, pentru ca e normal, natural, omenesc si orcaruia dintre noi nii se intampla, importanta e igiena adica sa te speli pe fata cu gel de curatare de 2 ori pe zi: iti recomand de la avon, planet spa cel de ceai alb, e genial; demachiaza-te in fiecare seara, machiajul nu face rau tenului cand nu dormim cu el; fa-ti aburi cu musetel; lamaie, iar daca vrei sa scapi repede de ele adica sa nu se vada iti poti face un bretonel dragut, asa iti mai schimbi si look-ul si nici nu se vad asa tare, take care:*
Poti incerca sa le maschezi cu nu corector iar daca vrei sa estompezi roseata poti incerca cu unul verde...la avon este un corector special pentru a masca cosurile:*
Spalate cu galbenus de ou in loc de sapun 1 data pe zi sau de 2 ori dimineata si seara, curata in profunzime si te scapa de probleme daca din cand in cand te mai tamponezi si cu suc proaspat de varza wow trece imediat, galbenusul separa-l de albus il pui intr-o farfurioara si de aoclo te poti spala de 2-3 ori face spume si curata IMPECABIL si gata ai scapa in cateva zile, ai grija de tine, pa pa
@NIirvanna, cred ca din cauza acelui gel de curatare de care spui tu mi-au aprut toate astea, pana sa il folosesc nu le aveam.
oricum mercie pentru sfaturi:*