| Loredanna_3976 a întrebat:

In trebare pentru fete, voi la cati ani v-ati vopsit pentru prima data(si cu ce culoare)?*funda*

Răspuns Câştigător
| Lorє๔คnค a răspuns:

Inca nu m-am vopsit, dar am o idee destul de buna, si stiu ca-ti va placea:
http://media.photobucket.com/......eapar1.jpg

12 răspunsuri:
| ღKล†hξrŸηε` ♀+♂=♡ a răspuns:

La 15 ani, blonda happy

| Диана a răspuns:

14, roscat. Adica acum 2 luni. laughing

| Simona a răspuns:

Eu inca nu m-am vopsit, si nici nu am de gand prea devreme

| IrinaAndreea a răspuns:

La 16 ani am folosit un nuantator ciocolatiu, iar la 16 ani si jumatate un saten inchis. De atunci nu m-am mai vopsit niciodata si nici nu intentionez sa o fac prea curand. (Am ajuns la concluzia ca chiar imi place nuanta parului meu) big grin

| PisicaAristocrata a răspuns:

Eu acum la 19 vreau, ma gandesc, dar nu sunt hotarata inca. Asupra culorii nu m-am decis. Parca as incerca un roşcat... Nu stiu sad

| doar.pt.voi. a răspuns:

La aproape 14 ani m-am facut albastruie...la 15 satena la 16 bruneta 100% si acum la 17 jum movhappy

| biannca a răspuns:

La 16 m-am facut brunetabig grin

| Evelyna a răspuns:

Eu nu m-am vopsit inca...am 9 anilaughingdar mi-am facut suvite permanente blonde ca idee pentru tine

| Denisa a răspuns:

La 16 ani jumate, blond auriu. Adica acum 3 saptamani. Intentionez sa ma vopsesc bruneta pentru ca imi sta cam urathappy

| saulasa a răspuns:

Normal sunt castanie.La 14...roscat-portocaliu XD... 14 jumate nuantator roscat. 15 saten deschis, 15 bruneta

| Lolo_3214 a răspuns:

La 14 ani bruneta, iar la 15 roscat-portocaliu.

| yellowalien a răspuns:

Nu m-am vopsit si nici nu am de gand s-o fac pana nu imi apar fire albehee hee. Imi place culoarea parului meu si chiar nu are rost sa stric ce mi-a dat natura cu produse chimice.