| Aldutssss31 a întrebat:

In ultima vreme am slăbit destul de mult, vreo 15 kg si am avut si o perioada foarte stresata.Mi-a căzut mult par in perioada asta si e foarte rar.Inainte aveam parul des si frumos iar acum se vede prin scalp.Sunt disperata, nu vreau sa raman asa.Ce trebuie sa fac?

5 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Pai trebuie sa iei niste suplimente dar nu 1 luna ci minim 3luni si iti vei acoperi eventualele carente care au dus la caderea parului.
Fa-ti si niste analize si discuta cu medicul tau si vezi ce iti recomanda.

| GabiHert a răspuns:

Dacă ai trecut printr-o perioadă mai stresantă este normal. El va creste la loc. Dacă vrei să-l ajuți să-și revină as recomanda vitamine și fiole cu cafeină pentru stimulare. Pentru vitamine poți să dai un search pe google sa vezi ce îți trebuie exact pentru creșterea părului.

| AnastasiaSt a răspuns:

Ia suplimentele alimentare "anacaps progresiv " si spăla te cu samponul pentru căderea părului de la Ducray. Le gasesti la farmacie sau pe net.
Sunt testate de mine si sunt foarte bune!

| AnastasiaSt a răspuns:

De ce ai slăbit atat? Ce s-a intamplat? Incearca sa tratezi si stresul ăsta.
Mergi la psihoterapie sau la un preot sa te destainui, daca crezi ca nu poti face față singura problemelor... nu e o rusine, tuturor ni se intampla sa avem perioade mai puțin bune.
Fa si niste analize de sange sa vezi cum sunt, mergi la medicul de familie sa ti le recomande.

| romeo78 a răspuns:

Căderea părului după o cură de slăbire arată faptul că nu ați fost la doctor pentru cură, ci ați făcut-o după ureche!
Ce e de făcut? Analize medicale pentru a depista care sunt carențele vitaminice, minerale în urma acestei curi!
Toți medicii atrag atenția, dar nimeni nu îi bagă în seamă: curele de slăbire se fac cu ajutorul unui medic pentru a nu avea probleme medicale ulterioare!