Sunt ultimele bucati dintr-un magazin sau magazie, care sunt vandute la un pret foarte mic, simbolic, pentru a elibera locul pentru stocurile noi.
Moda e de vina. Ce azi face 1000 de euro, miine e fara valoare, "depasita", si, in consecinta, aruncata la second-hand.
Sint f putini "creatori" care inoveaza si un "material, imprimeu etc". Restul este 80% brand, creator, faima, droguri etc. Afirm din proprie experienta, din pacate!
Pot fi și noi, dacă au etichetă (ca in magazine), care atestă asta, dar pot fi si etichetate de importator.
"(...) Legislaţia actuală prevede că vânzarea produselor second-hand trebuie să respecte aceleaşi reguli ca şi comerţul cu produse noi. Fiecare produs second-hand care va fi pus în vânzare va trebui să fie etichetat, eticheta trebuind să cuprindă datele de identificare ale producătorului sau importatorului, ţara de origine a produsului, compoziţia fibroasă a obiectelor de îmbrăcăminte, eventualele instrucţiuni cu privire la întreţinerea produsului. În cazul jucăriilor second-hand, etichetele vor trebui să cuprindă şi eventualele avertismente cu privire la siguranţa utilizării acestora, dar şi instrucţiunile de folosire în limba română. "
Pentru ca sunt stocuri ramase nevandute de ani de zile, cumparate cu discount de 95% de la producatorii care vor sa scape de ele pentru a face loc stocurilor noi.
Sunt oameni care spala rufe odata pe luna, pentru ca au atat de multe rufe ca nu poarta cate trebuie sa spele
evident ca la asa oameni se poate intampla in mod curent sa nu poarte deloc unele haine noi
Buna! In magazinele mari de firma sunt depozitate foooarte multe haine.De obicei multe dintre ele, care le au de mult timp si incep sa nu le mai placa sau ei cred ca nu mai sunt bune de magazinul lor sau sunt acolo de ani de zile, prefera sa le vanda.Fie in magazinul lor cu reduceri mari, fie in SH-uri cu un discount de 95% sau mai mic sa scape de ele.
Sau, mai poate fi varianta ca pun ei etichetele lor.
Ai 40+ ani ca sa cumperi din SH ? La asta de langa mine e plin de dive si babe expirate care fac coada, uneori se bat pentru podium
Care e problema la a cumpăra dintr-un SH? Eu mă îmbrac și de acolo și nu mi-e rușine să recunosc pentru că nu trebuie să îmi fie. Sunt și haine foarte frumoase și calitative. Le speli și, dacă vrei, le și calci și ieși mai câștigat financiar.
Si ce, e musai sa ai peste 40 ca sa iei din SH? Uite ce mentalitate de jeg poti sa ai! Eu prin liceu cele mai misto haine le gaseam la un SH al mamei unui prieten, care cand primea marfa retinea intii cele mai misto pentru fii-su, apoi imi pastra si mie cateva ca stia cam ce imi place. La cit de mizerabile sunt hainele noi dpv calitativ, prefer sa iau ceva din SH pe care sa ma pot baza. Sau din Decathlon, desigur. P.S. Ultimele doua tricouri si o pereche de sandale le-am luat din Kaufland, lol. Daca esti pe faza, merge sa iei chestii decente cand sunt reduse. 12 RON ultimul tricou (ceva alb, sub licenta LIFE, cu The Beatles) si o pereche de sandale la 25 RON care isi merita banii cu virf si indesat.
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: