anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In vara vreau sa imi fac suvite >rosii: cu nuantator. eu am parul saten inchis si trebuie sa ma decolororez? si in ceva:d strica parul nuantatorulbig grin?

5 răspunsuri:
| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Eu mi-am facut vara trecuta, sunt tot saten inchis, si a trebuit sa ma decolorez cu pudra de 12, e cea mai puternica, mi-a ars extrem de tare parul, si doar cu masti si balsamuri si ulei de masline, am reusit sa mi-l fac la loc, deci nu iti recomand, dar e alegerea ta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DEcoloreaza-te cu apa oxigenata inainte, altfel nu se va vedea nimic.

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Sa nu te decolorezi.Am o prietena care si-a facut suvite cu apa oxigenata si i s-a ars parul foarte rau.

| androoh a răspuns:

Nuantatorul nu strica parul ...insa decolorantul si apa oxigenata da. Eu am parul saten-deschis, iar suvitele blonde mi s-au facut de la soare si astfel mi-am facut si suvite roscate. Nu merita sa iti decolorezi parul, dar e alegerea ta!happy

| jolie a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa te decolorezi daca ai parul saten dar sa fii mai sigura si sa nu-ti strici parul aiurea cu decolorant fa proba. fa-ti o suvita cu nuantator pe parul nat. nu pierzi nimic si daca nu iti iese te decolorezi(suvitele)si gata. si apropo orice produse de genul asta folosite in exces iti distrug parul iar decolorantul til distruge inca de la prima aplicare SUCCES