Daca reușești singura sa te faci cu ceara tot respectul, dac nu reușești, la salon, personalul de acolo au rapiditate cat nici durererea nu o vei simți atât de puternic.
E nasol singură, du-te la cineva care se pricepe. singură doar dacă ai experiență și te-ai mai făcut
Vezi ca te nenorocesti singură, pentru o prostie, rade l cu lama e mai putin riscant.
Părul din zonă are rolul lui de protecție. Ca te epilezi cu ceară înseamnă să o depui acolo fierbinte.
O arsură nedorită acolo poate fi o poartă pentru o infecție a zonei pe care apoi va fi greu să o tratezi.
Așa că nu prea este în regulă.
Pai daca stii ca reusesti sa treci peste partea dureroasa, ce alt inconvenient sa fie? Ce te ingrijoreaza?
Da, eu mă epilez cu ceară de ani de zile, la salon, pentru că nu am îndemânare în zona intimă să aplic ceara, să trag ca lumea, altfel m-aș face singură. Poți încerca, dar neapărat la salon/cosmeticiană primele dăți. Nu încerca acasă singură! Epilatul cu ceară mi se pare cea mai bună variantă după epilarea definitivă, firele de păr se răresc și poți sta și o lună, o lună jumătate fără să te mai epilezi.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: