anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Incepand de la ce varsta poti folosii creme antirid? La 23 e prea devreme? Pentru ridurile de expresie?

Răspuns Câştigător
| BeHappyAndSmile a răspuns:

Cremele antirid poti incepe sa le folosesti de la varsta de 20-25. Unii ziceti ca este prea devreme. Dar ridurile de expresie oricum apar iar la varsta de 30-35 vei avea riduri. Cremele acestea pentru a isi face efectul trebuie folosite INAINTE de aparitia acestora pentru a le diminua. Deci da, poti folosi dar incearca o crema usoara.

8 răspunsuri:
| Etelca a răspuns:

Nu pot sa cred ca lumea crede ca trebuie folosite creme anti-rid la 35 de ani in sus, mai mare idiotenie nu am auzit.De ce crezi ca frantuzoaicele au tenul atat de frumos? Ele folosesc creme anti-rid de la varsta de 14 ani si uite ca nu au patit nimic rau, cu cat mai repede prevenim ridurile, cu atat mai bine.Bafta!

| MissxD a răspuns:

Poti sa folosesti o crema impotriva imperfectiunilor/matifianta - zic eu. Am momente in care mai am si eu mici riduri de la expresie, dar imi dau cu crema si imi dispar happy cel mai bine este sa te duci la farmacie si sa cumperi una la recomandarea farmacistului!

| doreal a răspuns:

Da e prea devreme. Dar de ce ai vrea sa te dai cu crema? Sa te uratesti. Mai bine lasa-ti tenul asa.

| kiri11 a răspuns:

Daca te deranjeaza ridurile atat de mult poti folosi cremele antirid. Poti incerca spre exemplu crema Snake B-Effect Advanced. Citeste mai multe despre ea: http://jurnalzilnic.com/frumusete/snake-otn-2-wm/kr/

| kiri11 a răspuns:

Depinde si de ten, sunt persoane care la o varsta fragede, din cauza razelor UV sau a ingrijirii necorespunzatoare, au probleme cu ridurile. In acest caz este nevoie de produse cosmetice, asta daca persoana in fapt simte nevoia. happy

| LoveTenis a răspuns:

La 23, da cam este prea devreme incearca cam dupa 33 (pentru fericirea tenului tauwinking.

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Heii..In general cremele antirid se folosesc de persoane peste 35 de ani.La 23 de ani e cam devreme, atunci e tenul mai frumos! Pup :*

| AssaSinNKidD a răspuns:

Heii. Da eu zic ca e prea devreme.