Era sa-ti zic sa cauti la matrimoniale
nu ai colegi, prieteni, amici? iesi cu ei prin oras, cluburi, etc.
"nu stii de unde sare iepurele"!
fii tu insati si bucura-te de viata, alaturi de prietenii tai.
iubirea va aparea cand te astepti mai putin!
Roxanes, ai rabdare, totul va veni de la sine. Sigur exista un baiat care te place.
Nu nu ii vb de matrimonia aici i vb deami gasi o persona decare sa ma indragostesc si eu am 17 ani... vreau sa cunosc si eu dragostea de adolescent
draga Roxana in viata de multe ori astepti ceva si nu primesti. Trebuie sa incerci sa cauti ceea ce doresti si sa te concetrezi asupra acestui lucru cu tot curajul.Trebuie sa-ti formezi un ideal despre baiatul care vrei sa-l intalnesti si sa fii atenta ca el iti va aparea in calea ta la momentul potrivit. Succes! Stefy
Nu te poate ajuta nimeni tu singura te poti ajuta... De fiecare data cind ai cunoscut un baiat nu l-ai putut cunoaste? DE CE?! iubirea nu vine la tine singura vine cind menos te astepti, dar trebuie sa stii cind sa fi rabdatoare si cind sa astepti fiecare om in lumea asta isi are perechea doar ca uni mai tirziu decit alti.Nu dispera ca nu-si are rostul Priveste bine pe linga tine ca sunt sigur ca este cineva care tinjeste dupa tine
Se poate gasi uite un id de mesanger felician.grosu se discuta civilizat si maniera.
Salut
parerea mea este ca nu trebuie sa cauti, fericirea vine cand nu te astepti.
incearca sa-ti traiesti viata asa cum este ea si sa te bucuri de tot ce-ti ofere ea.
ai mai multa incredere in tine.
kalakkas întreabă: