"sa-mi mut cararea din par pe mijloc, ...Stau de cateva zile cu niste clame"
poți pune aici o poză să vedem despre ce e vorba?
Https://www.cora.ro/gel-pentru-par-taft-looks-v12-150ml-P-2396968
iti uzi bine parul (sau dupa baie la cap) il piepteni cum iti place, dai cu gel (gel-ul ala stiu SIGUR ca merge si pe par ud, nu numai uscat), repeti asta in fiecare dimineata, dupa 2-3 saptamani iti creste destul par nou ca sa nu mai ai problema pe care o aveai si sa stea in noua pozitie
eu am avut problema asta cand am trecut de la par scurt cu, carare, la par lung legat la spate, cand il pieptanam si imediat dupa aia, simteam un anumit tip de "durere" vaga dar, totusi, se simtea, la radacina parului, pentru ca era aplecat intr-o directie cu care nu era obisnuit, insa dupa 2-3 saptamani a disparut de tot
Nu știu care e lungimea părului tău, dar oricum ar fi în timp se obișnuiește părul în altă poziție. La început dacă ai părul lung e posibil să fie inconfortabil. Dacă modifici frecvent cărarea, nu vei mai avea această problemă, vei putea să-l așezi cum dorești.
Salut!
Da,părul își formează o cărare naturală.
De preferat ar fi sa o mai schimbi din când în când că să eviți tocirea părului. (Cred ca așa se cheama).
După ce faci baie, periază-ți parul și da-l pe spate, apoi formează-ți cărarea pe mijloc cu un piepten. Dacă faci asta pe parul ud/umed o sa îți stea cărarea pe mijloc pana faci baie din nou. Eu așa procedez de ani buni.